Nieuwe eigenschappen en doel in De Sims 4 Beleef het Samen

0

In De Sims 4 Beleef het Samen zijn twee nieuwe eigenschappen: ingewijde en dansmachine.

Ingewijde – Deze Sims zijn graag lid van een club. Ze zijn het gelukkigst wanneer ze door vrienden zijn omringd.
Dansmachine Deze Sims staan te trappelen om een nacht lang helemaal los te gaan! In uitgaansgelegenheden als bars, nachtclubs en lounges, kunnen deze Sims een flinke stoot energie krijgen met de interactie ‘Tijd voor een feestje’ (ze krijgen dan tijdelijk de gemoedstoestand energiek). Dansmachines krijgen ook een blije gemoedstoestand wanneer ze op openbare locaties arriveren.

De Sims 4 Beleef het Samen dansmachine
Verder is er onder de categorie “populair” een nieuw doel:
Leider van een roedel – Deze Sim wil de leider van de beste club in de stad worden!

Als je Sim dit doel heeft volbracht verdienen ze de beloningseigenschap Geboren leider waardoor ze veel sneller clubpunten verdienen en kunnen andere leiders met gemak van de troon stoten. De overname van een club zal altijd slagen en ze kunnen zelf niet van de troon worden gestoten.

Deel dit bericht