Black Friday Deals: koop De Sims 4 games en laptops met korting!

4

In Nederland en België beginnen Black Friday Deals steeds populairder te worden. Meer webshops doen elk jaar mee en geven mooie kortingen. In dit bericht volgt een overzicht van Black Friday kortingen voor De Sims 4 games en laptops (die geschikt zijn om De Sims te spelen 😉 ).

De Sims 4 Deals


 
Laptop Deals

Deel dit bericht

4 reacties

 1. Deze aanbiedingen zijn volgens mij nog gedurende de Black Friday sale (nog anderhalve dag) geldig. Of de prijzen daarna weer omhoog gaan is lastig te zeggen. De kortingscode BLACKFRIDAY is in ieder geval alleen tijdens de Black Friday sale geldig.

 2. JitsePlaysSims op

  Nou ik heb hem ge-preorderd.
  Normaal betaal ik altijd pas wanneer hij uitkomt, maar hij was nu niet zo duur….
  Afwachten hoe dit nu gaat, bestel normaal altijd via Origin xD

 3. De release duurt gelukkig niet meer zo lang.

  We hebben dit overigens even nagevraagd bij Kinguin en in principe blijft de prijs van een product hetzelfde zolang er nog voorraad is. Zodra de voorraad op wordt er weer een nieuwe stock aangeschaft waardoor de prijs omlaag of omhoog kan gaan. Je kan alleen momenteel niet op Kinguin zien hoeveel er nog op voorraad is voor die prijs, dus wat dat betreft weet je nog steeds niet zeker hoelang de prijs hetzelfde blijft.