De Sims 4 Carrièreoverzicht bijgewerkt en nieuwe sitestructuur

1

We hebben ons De Sims 4 Carrièreoverzicht weer helemaal bijgewerkt. Bij een aantal carrières waren een aantal dingen veranderd. Zo zijn er bijvoorbeeld geen vriendenvereisten meer en zijn de specifieke opdrachten naast de dagtaak zoals het winnen van schaakwedstrijden en boeken schrijven er niet meer of zijn deze vervangen. Ook het ideale humeur is soms aangepast en sommige banen hebben nu andere vereisten voor promoties. Bekijk alle wijzigingen in ons vernieuwde De Sims 4 Carrièreoverzicht.

We zijn nog van plan om het carrièreoverzicht uit te breiden en te verbeteren. En we zouden daarbij graag alvast van jullie horen of jullie liever alle carrières op één pagina zien (zoals het nu is) of dat jullie liever per carrière een aparte pagina willen. Laat het ons weten in de reacties.

Verder hebben we veel links in het De Sims 4 gedeelte ingekort. Voorheen zaten alle pagina’s een paar niveaus diep, maar nu zijn de links een stuk korter. Alle oude links zouden als het goed is automatisch moeten doorverwijzen naar de nieuwe pagina’s, maar mocht je nog een oude link tegenkomen die niet goed werkt dan kan je dat in de reacties hieronder doorgeven.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Ik was helemaal vergeten dat het carrièreoverzicht ook is ingekort. Bepaalde dingen zijn korter opgeschreven en de functiebeschrijvingen zijn weggehaald omdat deze naar ons idee niet veel toevoegden. Verder is er nu een uitgebreider overzicht van hoeveel de carrières verdienen met informatie over de werkdagen, werkuren en salaris per dag en per week.