Gratis 1000 SimPoints in De Sims 3 Store

14

Momenteel is er weer een “Redeem free SimPoints”-knop op De Sims 3 site opgedoken waarmee je 1000 gratis SimPoints krijgt. Deze knop kan je op “Mijn pagina” vinden onder je avatar. Het is niet bekend of dit een bewuste actie is en of dit voor iedereen werkt. Sommige mensen geven ook aan twee keer de knop te kunnen gebruiken en dus 2000 SimPoints gekregen te hebben. In 2012 was er een vergelijkbare actie. Toen dook de knop ook op bij “Mijn Store-account” (thesims3.com >> Store >> Mijn Store-account), dus als je de knop niet op “Mijn pagina” ziet dan kan je daar ook een kijkje nemen.

Momenteel zijn er ook veel problemen met inloggen. Mocht je hiermee ook problemen hebben, dan kan je proberen de site te benaderen via https://www.thesims3.com (i.p.v. http://).

The Sims 3 Free SimPoints

Met dank aan Cinderellimouse en SimsVIP en voor het ontdekken van deze actie.

Deel dit bericht

14 reacties

  1. Vreemd, dat was bij de vorige actie ook al dat niet iedereen de knop zag. Ik weet niet waar het precies aan ligt. Ik zag de knop wel bij mijn account. Heb je zowel bij “Mijn pagina” als “Mijn Store-account” gekeken?

  2. Ik krijg via firefox en via google chrome steeds de melding dat de site niet veilig is of geen veilige verbinding kan maken dus kan me niet inloggen. En als ik zoals voorheen bij sims 3 via de store inlogde (lukte normale weg ook niet) dan krijg ik geen melding en er gebeurd ook niks.

  3. Ik heb ook hetzelfde probleem als de beveiliging gedoe. Ook als de beveiliging uitschakel krijg ik nog steeds niks te zien. Wel jammer want ik zou het super leuk vinden om simpoints te ontvangen.