Windows 8 en 10 met De Sims 3 en De Sims 4

3

We hebben De Sims 3 en De Sims 4 getest met zowel Windows 8 en 10 en we kunnen vertellen dat beide spellen prima draaien op deze besturingssystemen. Voor De Sims 3 is het wel aan te raden om je spel tot minstens versie 1.39 bij te werken. Deze informatie kan je nu ook terugvinden op de volgende informatiepagina’s:

Deze links kan je bereiken via het menu (onder systeem) en op het Systeemgedeelte van de site.

 

Upgraden naar Windows 10

Tot 29 juli 2016 kan je gratis upgraden naar Windows 10 als je Windows 7 of 8 hebt. Ben je van plan om je besturingssysteem te upgraden naar Windows 10 dan is het aan te raden om de volgende voorbereidingen te treffen:

 • Een back-up maken van je spelgegevens (voor het geval er iets niet goed gaat tijdens de upgrade). Bewaar deze back-up bijvoorbeeld op een USB-stick of externe harde schijf (in ieder geval niet op de harde schijf waar Windows op staat geïnstalleerd die je wilt gaan upgraden).
 • Mods tijdelijk verplaatsen. Net zoals bij het bijwerken van De Sims3/De Sims 4 is het verstandig om mods die je hebt tijdelijk te verplaatsen voordat je Windows gaat upgraden. Na het upgraden kan je het beste eerst testen of je spel goed werkt zonder (downloads en) mods. Als dat goed werkt, dan kan je de mods weer terugplaatsen.
Deel dit bericht

3 reacties

 1. ik had sims 3 er alweer afgehaald,want hij deed helemaal niks meer,naar de upgrade windows 10.nou heb ik ergens altyd alleen maar gezeur gehad met die sims3…gaat het even goed en dan bevriest alles weer..!

  Heb alle mogelijkheden gedaan,maar het blijft zo…!!We zijn er ook maar gewoon meegestopt,die spellen van de sims3 lever ik wel een keer in bij game mania ofzo. wel vind ik het erg zonder.

  De sims 2 kan ik niet meer spelen doet het helemaal niet meer….De sims 4 kan ik prima spelen,die doet het echt perfect…!

  • Apart zeg, bij ons deed ie het zelfs zonder patch. Alleen een melding dat de videokaart niet herkend kon worden (omdat deze ‘te modern’ was, na het installeren van de nieuwste patch worden de meeste vrij recente videokaarten wel herkend), maar De Sims 3 werkte wel gewoon. De complete collectie van De Sims 2 doet het ook gewoon, dus ik vind het vreemd en vervelend voor je dat jij wel zoveel problemen hebt.

 2. Ik heb de Sims 3 er na de update van Windows 10 ook opnieuw geïnstalleerd (gisteren om precies te zijn).
  Echter deed hij het enkel één keer, vandaag doet hij het namelijk niet meer (Sims 3 en Sims 3 na middernacht ook niet). Als ik op starten druk (of openen als administrator) maakt de CD-lezer herrie en doet vervolgens niks.
  Ik hoop dat jullie nog een idee hebben? Ik hoor het graag!