Mogelijk nieuwe ‘kerstbundel’ voor De Sims 4?

5

De Franse fansite Simcookie heeft ontdekt dat er een nieuwe speciale De Sims 4 editie is opgedoken in de Franse webshop fnac. Ze noemen deze editie in de omschrijving een kersteditie, hoewel het pakket 19 november zou moeten verschijnen en voor zover bekend geen speciale kerstvoorwerpen zal bevatten. De speciale editie zou De Sims 4, Aan het Werk en Bundel Pack 1 bevatten en voor zo’n 100 euro verkrijgbaar zijn. Momenteel is het onbekend of deze bundel ook in andere landen verkrijgbaar zal zijn dan Frankrijk, maar op de Belgische Fnac website staat deze editie er op het moment nog niet bij dus we vermoeden van niet.

De Sims 4 speciale editie

Update: SimGuruDrake heeft bevestigd dat deze bundel inderdaad alleen in Frankrijk verkrijgbaar zal zijn.

Hello everyone! Just wanted to jump in here that this bundle is indeed real but is only available in France.

Deel dit bericht

5 reacties

  1. onduidelijk toch al die bundels….! weten ze zelf wel wat ze doen????geen speciale kerst voorwerpen maar wel een kerstbundel,en weer met aan het werk.hup ik hoef hem niet want heb die al! en dan ook nog eens voor 100 euro,dus krijg je dan aan het werk en sims in de natuur en al die andere samen?!

    raar dit toch!

    • Ik denk dat het gedeelte over kerst door de webshop verzonnen is. Ze zien iets roods en denken meteen ‘kerst’, terwijl dat voor zover ik kan zien helemaal niet op de boxart staat. Het is een bundel voor mensen die de sims 4 nog niet hebben aangezien die er ook bij zit, een soort duur starterspakket dus.