De Sims 4 Bundel Pack 2 is nu verkrijgbaar

6

De Sims 4 Bundel Pack 2 is nu verkrijgbaar. Deze bundel bevat De Sims 4 Coole Keukenaccessoires, De Sims 4 In de Natuur en De Sims 4 Griezelige Accessoires en is momenteel verkrijgbaar voor € 32,37 bij Kinguin. Bekijk ook eens onze De Sims 4 Prijsvergelijker voor een overzicht van de goedkoopste webshops waarbij je De Sims 4 en uitbreidingen kan aanschaffen.

Deel dit bericht

6 reacties

    • Ja, bij yourgamezone is het pack als fysiek exemplaar beschikbaar. Volgens mij is dit tot nu toe de enige site die de 2e bundel als fysiek exemplaar aanbiedt, want ik heb verder nog geen enkele (bekende) site gezien waar het wordt aangeboden.

  1. De grote sites zoals bol.com, bart smit en intertoys laten het inderdaad wat afweten. Je zou bijna denken dat ze niet doorhebben dat het een nieuwe bundel is. Een fysiek exemplaar van de bundel is overigens niet echt fysiek. Ik dacht dat Vogelzang dat al wist, maar voor de mensen die het zich afvragen: je krijgt dus een doosje zonder disc met daarin de downloadcode voor alle spellen. Die kan je dan invoeren in Origin en dan kan je je spellen downloaden en spelen. Bij Kinguin krijg je geen doosje, maar natuurlijk wel de code. Enerzijds is zo’n doosje natuurlijk leuk voor je collectie, maar anderzijds is Kinguin een stuk goedkoper.

    • Ja, maar voor mij is fysiek: een boxart thuisgestuurd krijgen. Dat vind ik toch altijd wat leuker dan alleen een code 😀

    • Ik heb altijd hele goeie ervaringen gehad met YourGameZone, Vogelzang. Altijd netjes op tijd geleverd, en als je iets reserveert, wordt het netjes op de dag release geleverd.