Bespaar 40% bij besteding van 50 euro op Origin

2

Tot 14 juli krijg je met de kortingscode PLAY 40% korting bij een minimale besteding van 50 euro op Origin. Als je nog niet de uitbreidingen van De Sims 4 hebt, dan is dit dus het ideale moment om deze aan te schaffen. De aanbieding geldt niet voor pre-orders en aangezien de actie helaas tot 14 juli om 19:00 duurt zal De Sims 4 Wellnessdag waarschijnlijk net niet meer onder deze actie vallen omdat dit pakket vermoedelijk pas vanaf 19:00 die dag verkrijgbaar zal zijn.

Origin 40% korting met PLAY

Deel dit bericht

2 reacties

  1. Erg flauw dat Wellnessdag er waarschijnlijk net niet onder valt. Ik loop wat pakketten achter en dit was een leuke manier geweest om die achterstand in te halen. Zat dan nog niet aan de 50 euro, maar dan doe je er wel wat bij. Jammer, maar niets aan te doen.