Screens en info over De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires

6

Gebruik bubbelbaden om de perfecte buitenruimtes bij je Sims thuis in te richten met het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket! Steek de nieuwe barbecue aan voor een heerlijk kookfestijn in de buitenlucht en trek je Sim wat gemakkelijke en stijlvolle kleding aan. Je Sims kunnen met het gloednieuwe bubbelbad de stress van zich afspoelen en heerlijk van een ontspannen dagje in het zonnetje genieten.

Relax in het gloednieuwe bubbelbad! – Zowel volwassenen als kinderen dobberen graag in het bubbelbad terwijl handige Sims de verbeteringen erg voordelig zullen vinden. Stelletjes kunnen onder de bubbels duiken voor een romantisch moment. Je kan ook het bubbelbad verbeteren met een stereo zodat je Sims naar muziek kunnen luisteren tijdens relaxen in het bubbelbad.

Ontspan met aromatherapie – Geniet nog meer van je bubbelbad moment door heerlijke oliën toe te voegen. Verbeter het bubbelbad met een aromatherapiefilter om te kunnen kiezen uit tal van ontspannende oliën zoals aromatherapeutische, citroen, jasmijn, pepermunt en salie-olie. Ieder olie heeft een andere uitwerking op je Sim. Door sommige oliën wordt de duur van bijvoorbeeld gestreste of verdrietige gemoedstoestanden verlaagd en krijgen je Sims energieke of blije gemoedstoestanden. Probeer ze allemaal eens uit en laat je Sims heerlijk tot rust komen. Kijk alleen wel uit voor ondeugende Sims die thioacetone-olie in het bad willen doen aangezien dat een afschuwelijke stank kan veroorzaken.

Ga voor de nonchalante look en relax – Van zwempakken tot afkledende polo’s, kies uit een collectie stijlvolle kleding. Bak burgers als de beste terwijl je het nieuwe ‘kus de kok’ schort draagt. En maak de nonchalante look van je Sims helemaal af met nieuwe kapsels.

Chill buiten aan het zwembad – Zet een lounge gedeelte bij het zwembad neer met tal van stijlvolle meubels en decoraties. Grill wat lekkernijen op de nieuwe barbecue en serveer een aantal verfrissingen in de nieuwe patiobar.

Deel dit bericht

6 reacties