Meer informatie over De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

0

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires Feest in stijl, leef in luxe – Geef het meest stijlvolle feest van de stad met de hipste meubels en decoraties. Voeg wat leuke en elegante stukken aan het huis van je Sims toe.

Maak indruk met je kleding! – Van glinsterende jurken tot stijlvolle smokings, jouw Sims zijn gekleed voor elk (feestelijke) evenement. Maak hun glamoureuze look helemaal af met kapsels en accessoires.

Geniet van de gloednieuwe buffettafel – Verwen je gasten met een eenvoudige klik op de tafel of bereid nieuwe recepten of je eigen culinaire hoogstandjes! Weinig tijd? Geen zorgen. Voor een klein bedrag kun je een feestmaal op tafel zetten met de Bankettafel.

Ervaar de gloednieuwe Vreugdefontein – Met de mixologie- en kookvaardigheden kun je verschillende drankjes en snacks serveren, of gebruik de ondeugdvaardigheid om het ‘spannender’ te maken door wat extra’s toe te voegen. Sims met een ver ontwikkelde kookvaardigheid kunnen de Vreugdefontein met kaas vullen om de lekkerste kaasdip te maken. Sims met een beter ontwikkelde mixologievaardigheid kunnen het feest verlengen met het feestverlengerdrankje. Ondeugende Sims kunnen de Vreugdefontein saboteren.

Bekijk voor meer informatie over De Sims 4 Luxe Feestaccessoires informatiepagina.

Deel dit bericht