Inhoud van De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

7

Met de laatste patch was tijdelijk de inhoud van De Sims 4 Luxe Feestaccessoires te bekijken via het hoofdmenu. De fansite Sims Online heeft gelukkig screens van alle nieuwe items weten te maken voordat het werd verwijderd. Het is niet helemaal zeker of dit echt alle items in De Sims 4 Luxe Feestaccessoires zullen zijn aangezien er werd gezegd dat dit accessoirespakket ongeveer net zoals voorwerpen zou bevatten als De Sims 3 accessoirespakketten terwijl er minder te zien zijn op het overzicht. Het kan zijn dat het snel weg is gehaald omdat het overzicht nog niet compleet was, maar het kan natuurlijk ook dat EA het nog even ‘een verrassing’ wil houden.

Deel dit bericht

7 reacties

  1. Als dit echt alles is dan denk ik aan de ene kant ‘jammer’, maar aan de andere kant is de prijs natuurlijk wel lager dan een De Sims 3 accessoirespakket (wat ik overigens de prijs echt niet waard vond). Toen ze zeiden dat er ongeveer evenveel voorwerpen in zouden zitten had ik toch iets meer verwacht.

  2. Een accessoires pakket is altijd vrij weinig dat is meestal de reden dat ik het niet koop 🙂 Van een accessoires pakket hoef je niet veel te verwachten, in de Sims 3 was het ook wat meer accessoires maar het kostte ook veel meer 🙂

  3. Wow, dit is echt bar weinig. Ze zouden dit beter in een grote patch kunnen doen, met ook nog wat gameplay erbij. In de Sims 3 had je ook bijna geen nieuwe gameplay met een accessoire pakket, maar dit is gewoon echt weinig. Maar 10 nieuwe voorwerpen! Hebben ze geen zin meer bij The Sims Studio of zo?!