Wordt de tweede uitbreiding De Sims 4 huisdieren?

23

Er gaan geruchten rond dat de tweede uitbreiding voor De Sims 4 misschien over huisdieren zal gaan of dat er een game pack zal komen die honden toevoegt. EA Duitsland heeft eerder deze maand op hun twitter– en facebookaccount gevraagd wat fans graag in een dierenuitbreiding zouden zien zitten.

Ook heeft SimsVIP opgemerkt dat er twee mogelijke hints te vinden zijn in de omschrijving van nieuwe voorwerpen uit De Sims 4 Aan het Werk waarin wordt verwezen naar honden. Ook wees SimsVIP erop dat de mogelijkheid van huisdieren al eerder werd besproken in een enquête van maart vorig jaar.

Dogs – Use the new Create-a-puppy to design your Sim’s new best friend! Teach your dog new tricks, train him to hunt collectibles, playing with toys, or even enter him in a dog show! Raise your puppy and help him grow! Will he age up to become friendly and loyal, or aggressive and independent? Your interactions with your dog will shape its future!

Pets – Create the perfect pet (or imperfect) for your Sims with a variety of dogs, cats, lizards, rodents and birds unique. Teach them tricks, and participate with them in talent contests, or, simply stroll and watch them destroy your neighbor’s garden … the more you pet, the more you will enjoy!


Er worden echter behoorlijk veel ideeën door EA voorgesteld in enquêtes die lang niet altijd het spel halen. Het zou ook zeker niet vreemd zijn dat er ooit een huisdierenuitbreiding zal verschijnen voor De Sims 4, maar het is niet zeker of dat al zo snel zal zijn. Bij voorgaande games kwam de huisdierenuitbreiding altijd wat later en afgezien van met name de hint van EA Duitsland is het momenteel nog wat vroeg om aan te nemen dat we inderdaad binnenkort huisdieren krijgen in De Sims 4. Eerder dit jaar waren er bijvoorbeeld ook speculaties over peuters in De Sims 4, maar die zijn tot op heden ook nog niet officieel aangekondigd. Voorlopig zijn dit dus ook maar geruchten en is het wachten tot een officiële aankondiging voordat we echt zullen weten wat de tweede uitbreiding (of game pack) zal brengen.

Deel dit bericht

23 reacties

  1. Jackie Blans op

    Het zou zo leuk zijn als er een uitbreiding op gamepack zou komen van huisdieren niet alleen honden of katten echt verschillende dieren zoals paarden geiten enzo hoe cool zou dat zijn en het huis is gewoon gezelliger!!

    • Elisabeth op

      Ik zou zowel honden, poezen, vogels, konijnen en paarden (paarden heel graag) willen hebben in de Sims 4.

  2. Het zou ook heel leuk zijn om weer zoiets als Studententijd te hebben net zoals in de Sims 3. Ik vond dat echt een HELE leuke uitbreiding! Exotisch Eiland! Dat is misschien wel mijn lievelingsuitbreiding van de Sims 3. En natuurlijk zou ik HEEL graag weer dieren en peuters in de Sims 4 willen!