De Sims 4 uitdaging: verzamel de decoratieve eieren

9

Sinds de update van vandaag kan je decoratieve eieren verzamelen in De Sims 4. Je hebt nog tot eind april de tijd om de collectie compleet te maken en de beloning te ontgrendelen. De eieren die je hebt gevonden zullen overigens in het spel blijven, maar na april kunnen je Sims geen eieren meer vinden.

Je Sims kunnen decoratieve eieren vinden door planten te oogsten, in holle boomstammen naar kikkers te zoeken en ze kunnen ze ook vinden als ze bijvoorbeeld een steen opgraven en de capsule openen. Bij de nieuwe huishoudverzameling kan je zien welke eieren je nog moet vinden.

De prijs die je kan verdienen is een groot speelgoedkonijn voor kinderen.

SimGuruSarah: Here are the answers to some questions about the Bunny Egg Hunt!
1) If I unlock the big plush Bunny will he still be available for purchase from the Buy Mode Catalog after the Event is over? Yes!
2) If I want the Bunny or Eggs after the event is over what do I do?!? Don’t worry, they’ll be available in Buydebug (cheat command: bb.showhiddenobjects) for all time.
3) Where are the Eggs OMG?!?! We won’t tell you that, sorry! Go out and explore and trade info with your fellow Simmers!
Hope this helps clear some things up!
Happy Simming!

Deel dit bericht

9 reacties

 1. Ahhh tof @vogelzang je konijnenbeer (of wat was het juist knuffelkonijn) wacht op jou haha

  Ikke nog eentje zeg en ik vond al de rest zo makkelijk pfff verder zoeken 🙂

  Maar men spel is nu even gecracht, dit komt niet vaak voor eigelijk!

 2. Ik heb ze ook allemaal, ging best snel nog… Dat konijn is echt mega tof en die eieren zijn cool!!! 🙂 Ik heb echter het idee dat dit wel eens een inleiding kon wezen tot meer van dit type verassingen…
  Maar dat kan ook aan mijn eigen enthousiasme liggen natuurlijk.

 3. Ik had de eerste 5 eieren binnen een paar minuten, maar inderdaad iets meer moeite met het vinden van het laatste ei. Maar als je alle planten in de buurt oogst dan duurt het in de regel niet zo lang.

  Vind het persoonlijk wel een leuke uitdaging, ze mogen van mij vaker zoiets doen. 🙂

 4. Het duurde even voor ik het 1ste ei had gevonden, maar daarna ging het wel snel en had ik de volgende 8 eieren zo gevonden nu de laatste en die is een stuk moeilijker te vinden,
  maar daar heb ik nog ff de tijd voor

 5. Hallo, ik heb de sims 4 nog niet zo lang maar zou graag het knuffelkonijn willen vrij spelen aangezien het event van de eieren voorbij is weet iemand misschien hoe ik het nu nog kan unlocken?