Probleem: De Sims 4 start niet meer op

232

Sinds de laatste Origin update hebben veel mensen weer last van diverse problemen met De Sims 4. Als De Sims 4 niet meer opstart of als je ineens een melding krijgt dat De Sims 4 niet draait op jouw videokaart, dan kan je dit probleem waarschijnlijk oplossen door Origin in-game uit te schakelen. Deze optie kan je vinden onder de toepassingsinstellingen in Origin.

Deel dit bericht

232 reacties

 1. Ik heb dus ook hetzelfde probleem. Elke keer krijg ik nog voor het laadscherm er is, een beeld met ‘de sims 4 werkt niet meer.’. Heb 4 keer mijn sims gerepareerd, heb hem eraf gehaald en er weer opgezet. Ook heb ik de In-game optie ingeschakeld. Niks werkt. Iemand nog een idee? Ik hoor het graag.

  ps. Ik heb best wel veel Costum Content/mods. Heb ook al geprobeerd om alles te ‘verwijderen’ maar dat hielp niet. Ik heb maar 178 speeluren.

  • er is dan een mod die niet werkt op de sims dus dan kan hij het niet openen er is een app voor die dat verhelpt

  • als je dingen download komt er als je de sims opent bij het balkje ook een vreemde naam bijv. (dit had ik ook) Miniskirt en dat moet je dan in je downloads opzoeken en verwijderen dan doet hij het als het goed is weer.

  • Ik Heb Dat Ook In Het Begin Wanneer Je Hem Opzet Laadt Ie Niet Bij “De Sims 4” Dan Blijf Je Vast Klopt Ik Zoek Ook Oplossing!

 2. Hello ik heb namelijk hetzelfde probleem, ik kan niet meer spelen met de Sims 4 zelfs al heb ik die in game instellingen aangepast. Ik heb helemaal geen mods en 195 uren gespeeld…

 3. Ik heb het zelfde probleem als jullie allemaal. De sims 4 start niet meer op..
  Ik heb van alles geprobeerd;
  – Origin opnieuw opgestart, uitgelogd & ingelogd, de computer opnieuw opgestart..
  – Origin in game uitgeschakeld, uitgelogd & ingelogd, origin in game weer aangezet.
  – Op mijn bureau-blad geklikt;
  – op Origin geklikt, maar dat werkt niet, want meestal krijg ik dan een ander handje, alleen nu niet.
  Al heel lang niet.
  Heeft iemand een oplossing? Ik hoor het graag!

  • bij mi komt te staan systeemfout kan spel niet opstarten of zoiets en nu kan ik het niet spelen MAAR IK HEB ER HEEL VEEL GELD VOOR BETAALD!!
   echt stom D:

 4. Ik heb er ook veel last van. bij mij staat er dat ik sims 4 moet afsluiten of ik moet opnieuw inloggen. Mijn papa heeft er al 3 keer naar gekeken..En het werkt niet, wat ik heel jammer vind. Ik heb het bovenste net gelezen en ik ga het nu proberen.. Als de sims het dan weer doet dan ben ik u erg dankbaar.

  Groetjes, Phileine Van Den Hurk

  • heb ik ook ik heb orgin een mail gestuurt hoe ik motivicaties uit kan zetten zonder de game op te hoeven starten maar ze reageren niet. Want zelf heb ik ook veel mods ;-; cries … maar misschien moet je een extra leeg mapje aan maken je mods daar in doen en vervolgens de sims opstarten en kijken wat er gebeurt ik heb ga dat ook proberen this echt raar.

  • Ik heb dus precies hetzelfde probleem! Heb je toevallig in de tussentijd al een oplossing gevonden? 🙂 ik heb opnieuw geinstalleerd laptop verschillende keren uitgezet. Gisteren kon ik nog spelen toen gaf de sims aan dat er een upgrade geïnstalleerd moest worden om verder te spelen. Nadat dit was gedaan kon ik niet meer spelen. En de origin in game functie ook uitgezet.