Probleem: De Sims 4 start niet meer op

235

Sinds de laatste Origin update hebben veel mensen weer last van diverse problemen met De Sims 4. Als De Sims 4 niet meer opstart of als je ineens een melding krijgt dat De Sims 4 niet draait op jouw videokaart, dan kan je dit probleem waarschijnlijk oplossen door Origin in-game uit te schakelen. Deze optie kan je vinden onder de toepassingsinstellingen in Origin.

Deel dit bericht

235 reacties

    • Sims 4 altijd kunnen spelen en heb na update van origin hetzelfde probleem. Bij opnieuw installeren krijg ik de melding dat ik de code opnieuw in moet vullen. Doe ik dat dan wordt er aan gegeven dat de code al gebruikt is. Maar Sims spelen lukt niet meer.

  1. Als ik de Sims 4 wil opstarten krijg ik vermeld dat ik niet de juiste ”videokaart” heb, ik heb alles geprobeerd maar hij doet het nog steeds niet? Ik weet wel al welke soort videokaart het is en waar het van is maar ik kom daar ook niet verder mee, iemand tips ?

    • Ja, ik heb het al opgelost. Maar nu heb ik weer een ander probleem, als ik de Sims 4 wil opstarten komt er een melding met ; ”een probleem opgetreden waardoor the sims 4 niet meer werkt. Er word een melding gegeven als er een oplossing is.”

    • ik heb dat ook hij geeft aan een problem opgetreden waardoor de sims 4 niet meer werkt er word een melding gegeven als er een oplossing is maar ik krijg geen bericht voor een oplossing

      weet iemand wat ik kan doen??

  2. SkyFullOfStars op

    Hoi

    Ook ik heb het probleem dat mijn sims 4 niet meer opstart. Ik heb het spel via Origin en ik speel het op mijn Mac.. Ik heb het spel er al helemaal afgegooid en opnieuw geïnstalleerd maar ook dat helpt niet.
    Als ik het spel wil opstarten dan krijg ik de melding dat er een fout is op getreden.
    Heeft iemand een oplossing?

    • dat komt door een verkeerde mod die staat ook op het balkje dat de sims 4 het niet doet die mod moet opzoeken in je downloads en verwijderen dan werkt hij als het goed is weer.

    • ik kan origin en sims 4 ook niet meer openen. ik krijg niet eens den melding maar ze gaan gewoon gelijk weer weg!

    • Ga naar de webbrowser van Origin, log daar in en download Origin opnieuw. Hij gaat dan updaten en daarna kun je alles weer spelen.

  3. Hallo,
    Ik heb al een tijdje geen Sims 4 meer gespeeld, maar toen ik het net wou opstarten zei origin dat mijn game bibliotheek leeg is en ik nooit een spel gedownload heb… Ik heb dit probleem al een keer eerder gehad en toen heb ik het via een instructievideo kunnen oplossen, maar deze kan ik niet meer vinden. Ik hoefde hiervoor niet mijn Sims er af te gooien waardoor mijn spelvoortgang bewaart bleef. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? want op dit moment kan ik de Sims niet eens openen…

    • ik heb dat probleem gehad. ik had een ea account aangemaakt en gekoppeld aan origin. daarna had ik geen games meer in de bibliotheek. Heb je misschien een ander account gemaakt? als dat geval zo is moet je eens op je ander account proberen.

    • Bedankt voor je reactie!
      Nee, ik heb nooit een ander account aangemaakt, dus ik heb geen idee waar het aan ligt! Heb jij het uiteindelijk wel kunnen oplossen?

  4. ik heb een ander probleem, als ik de Sims 4 wil opstarten komt er een melding met ; ”een probleem opgetreden waardoor the sims 4 niet meer werkt. Er word een melding gegeven als er een oplossing is. wat moet ik nu doen???

  5. Bij mij startte de SIMS 4 ineens ook niet meer op. Zo zat ik nog te spelen en een uur later niks meer. Ik heb geen Mods e.d. Van alles geprobeerd: cache verwijderen, game bijwerken, herstellen, save games weggooien, etc. Niets hielp. Tot ik dit las…. Origin “in-game” uitschakelen: DAT WERKT! Het spel werkt weer.
    Toch vreemd, niet?

  6. als ik hem aanklik in origin (ik doe het op mac) dan start hij niet op er komt niks te staan en hij sluit automatisch opeens af. Hoe komt dit, en hoe kan ik dit oplossen?