De Sims FreePlay: Simlish alfabet

7

Was je altijd al benieuwd wat het Simlish nou precies betekent? Dan kan je dat nu voor De Sims FreePlay zelf achterhalen! De meeste Simlish teksten in De Sims FreePlay kan je namelijk vertalen naar het Engels met behulp van het onderstaande Simlish alfabet. Hieronder volgen een aantal voorbeelden.

Simlish alfabet Sims FreePlay

Bij het Beroemde Simstad-bord staat bijvoorbeeld “Simtown” en bij de autodealer “Cars”.

Op het gebouw van de middelbare school staat “Town hall” en bij koffieapparaten staat er op de zijkant (en op de voorkant in spiegelschrift) “Coffee”.

En zo zijn er nog veel meer Simlish teksten in De Sims FreePlay te vertalen. Wisten jullie al van dit leuke weetje? En welke dingen zijn jullie het meeste opgevallen in het spel? Laat het weten in de reacties bij dit nieuwsbericht!

Deel dit bericht

7 reacties