Veelgestelde vragen over De Sims 4 Mac release

5

The Sims heeft een handige screen gedeeld met daarop de antwoorden van veelgestelde vragen over de Mac release van De Sims 4. Zo hoef je De Sims 4 niet opnieuw te kopen als je ‘m al had gekocht voor de PC. Je hoeft enkel in te loggen op Origin en dan kan je ook de Mac versie downloaden. Dit geldt ook voor De Sims 4 In de Natuur en uitbreidingen die in de toekomst zullen verschijnen zoals De Sims 4 Aan het Werk. Deze games kan je meteen registreren en spelen op je Mac nadat je ze hebt aangeschaft.

De Sims 4 Mac

Deel dit bericht

5 reacties

  1. Je kan het spel wél in de winkel kopen, maar je kan het spel alleen maar via Origin downloaden voor de mac, dus niet via de disc.
    Je moet het spel dan registeren en vanuit je spelbibliotheek je spel downloaden,
    Of je kan het spel natuurlijk digitaal kopen, 😉

  2. Precies, er is alleen geen aparte speldisc voor de Mac. Je kan wel de Windowsversie in de winkel kopen en vervolgens dat serienummer gebruiken om De Sims 4 via Origin op je Mac te installeren. Het gebruik van Origin is voor de installatie van De Sims 4 verplicht voor de Mac, maar je hoeft niet per se het spel ook gekocht te hebben via Origin.