De Sims 3 Store sluit voorlopig niet

5

SimGuruBChick heeft laten weten dat er voorlopig geen plannen zijn om De Sims 3 Store te sluiten. Sinds de release van De Sims 4 is er geen nieuw materiaal verschenen voor De Sims 3 Store en er zal ook geen nieuw materiaal meer verschijnen, maar De Sims 3 Store blijft voorlopig nog wel open. Wanneer De Sims 3 Store gesloten zal worden dan zal dit duidelijk worden aangekondigd.

SimGuruBChick: Hey all, we have no plans to close The Sims 3 Store in the immediate future. As you already know, we will not be making any new content but the Store will remain open for a while yet. And, if we do decide to close the Store, we will provide lots of notice.

Deel dit bericht

5 reacties

 1. De Sims 2 Store is uiteindelijk ook gesloten. Die was dan wel niet zo groot en populair als De Sims 3 Store, dus ik denk dat De Sims 3 Store wel langer open zou blijven.

  @sonja
  Met De Sims 2 Store werd het vooraf groots aangekondigd. EA adviseerde iedereen om een back-up te maken van al hun downloads. Daar zal het waarschijnlijk ook op neer komen met De Sims 3 Store. Het zou wel fijn zijn als alles wordt gebundeld in een pakket aan je Origin-account, maar denk niet dat dat zal gebeuren. Waarschijnlijk zal het ook nog minstens een jaar duren voordat De Sims 3 Store sluit.

  Je kan momenteel veel aankopen tegelijk downloaden uit De Sims 3 Store, dus gelukkig duurt een back-up maken van alles niet al te lang (mits je internetverbinding een beetje snel is). Als je alles al gedownload hebt kan je natuurlijk ook van de downloads een back-up maken.

 2. Ik ben met sims 3 beginnen spellen nooit met sims 2″ al hoor hier steeds goeie dingen over vertellen, jammer dat ik het toen niet kende :)”

  JA natuurlijk zal een back-up maken van alles,
  Bedankt Nefje 😉

 3. Dat had ik eigenlijk ook wel verwacht. Nu zijn het telkens dezelfde aanbiedingen. Best jammer dat ze er niet wat meer mee doen. Het is een kleine moeite en ik denk dat best veel mensen nog wel wat sets compleet zouden willen maken.