Volgende maand peuters voor De Sims 4?

14

Er gaan geruchten rond dat in maart peuters worden toegevoegd aan De Sims 4. Elke maand sinds de release van De Sims 4 is er tot nu toe een update geweest. In oktober werden er geesten toegevoegd, in november zwembaden en in december nieuwe carrières als gratis update. Vervolgens verscheen in januari De Sims 4 In de Natuur, deze maand is de stambomen-update uitgekomen (en op 17 februari komt De Sims 4 naar de Mac) en in april verschijnt de eerste uitbreiding De Sims 4 Aan het Werk.

SimGuruRyan liet vandaag weten dat het beste nieuws nog moest komen. Dit bericht schreef hij nadat De Sims 4 Aan het Werk trailer al was gelekt, dus dit hoeft niet naar de aankondiging van deze uitbreiding te verwijzen. Het is ook goed mogelijk dat hij het over de gratis update in maart heeft. Het is nog niet officieel bevestigd, maar er is een kans dat we volgende maand peuters kunnen verwachten in De Sims 4 aangezien dit iets is wat veel Simsfans al sinds de release van het spel graag willen zien. We houden jullie op de hoogte wanneer er meer bekend wordt over de maart update.

SimGuruRyan: Good week so far Simmers? THE BEST HAS YET TO COME.

Deel dit bericht

14 reacties

  1. ik zou wel willen dat je zo in het ziekenhuis een echo kunt maken in de plaats van dat je man dokter moet zijn en dat goed heel goed kunnen. zou u hier op willen regeren met vriendenlijke groeten ester