De Sims FreePlay winkelcentrum update is nu uit!

17

De Sims FreePlay winkelcentrum update is vanaf vanochtend te downloaden. De winkelcentrum missie zal beginnen zodra je het winkelcentrum hebt gebouwd. Verder zijn er nog een aantal nieuwe wijzigingen.

Zo kan je nu LP verdienen met het bekijken van reclamefilmpjes. Linksboven het scherm waar je alle missies ziet staat nu een icoontje. Als je daarop klikt krijg je een korte video te zien en daarna ontvang je 1 LP. Ik kon vandaag vier video’s bekijken, maar het is nog niet helemaal duidelijk hoe vaak iedereen de video’s zal krijgen.

CAS (en de kledingkast) heeft daarnaast een grote update gekregen. De interface is veranderd en er is nu een shop waar je onder meer nieuwe kapsels en accessoires kan kopen. Verder is het mij opgevallen dat levensbollen ineens een stuk minder waard zijn (een bronzen levensbol was voor de update 40.000 waard en nu nog maar 3.500).

Wat vinden jullie van de nieuwe update? Mocht je zelf nog nieuwe dingen hebben ontdekt, dan kan je het in de reacties laten weten!

Deel dit bericht

17 reacties

  1. Voor ik het stadscentrum kan bouwen moet ik eerst de missie’een dans om nooit te vergeten’ vervullen. Ik moet terug naar de villa van het danspaar gaan, maar ik kan er maar niet geraken.kan iemand mij helpen?

    • Je moet naar het park gaan en dan zie je een rode auto. Daar moet je op klikken en dan moet je op het knopje “Naar villa rijden” drukken en dan kom je bij de villa van het danspaar

  2. Weet iemand hoe ik zwem kleding kan ontgrendelen? Ik kan het ineens sinds de update van het winkelcentrum niet meer vinden. Moet ik dat dan ergens vrij spelen ofzo?