Nieuwe walkthrough: De Sims FreePlay Spreukenboek

25

De magische update voor De Sims FreePlay is sinds afgelopen dinsdag beschikbaar. Zijn jouw Sims ook klaar voor een magisch avontuur?

sims freeplay spreukenboek magie

sims freeplay magie toverspullenwinkel
Nadat je de toverspullenwinkel hebt gebouwd zal de Spreukenboek missie starten. Hier komen jouw Sims voor het eerst in aanraking met magie. Als je deze missie volbrengt dan ontgrendel je de toverspreukenhobby. En als je deze missie binnen de tijd voltooid dan ontgrendel je vuurspuwende draakjes! Op ons forum kan je een walkthrough vinden over hoe je de spreukenboek missie kan volbrengen: De Sims FreePlay Spreukenboek walkthrough.

Deel dit bericht

25 reacties

 1. ik kom niet verder met de opdracht gebruik de toverstaf

  *die aspirante-tovenaar heeft vast goed advies gekregen probeer de toverstaf nogmaals te gebruiken deze keer zal er vast en zeker iets gebeuren?

  wie kan mij helpen

 2. Hallo allemaal,

  Ik kom helaas niet verder, ik heb schijnbaar de toverstok al gepakt, maar hij staat niet in mijn intervaris(of hoe je t schrijft). Ik heb al een aantal aanwijzingen gehad maar dan gaat het over een kat? Ik zit nog in level 7 richting 8. Maar ik krijg de deur niet geopend richting het rechtse kamertje.
  Wat nu??

  Groetjes Lonneke

 3. hai
  ik heb de toverstaf eerder gebruikt nu staat er
  ”gebruik de toverstaf de aspirant-tovenaar heeft goed advies gekregen. probeer de toverstaf nogmaals te gebruiken deze keer zal er vast en zeker wat gebeuren”
  nou ik ben naar de tovenaar huis geweest maar er is nergens een toverstaf …. hoe moet ik verder met mijn missie kan iemand me aub helpen ??….