Nieuwe walkthrough: De Sims FreePlay Spreukenboek

25

De magische update voor De Sims FreePlay is sinds afgelopen dinsdag beschikbaar. Zijn jouw Sims ook klaar voor een magisch avontuur?

sims freeplay spreukenboek magie

sims freeplay magie toverspullenwinkel
Nadat je de toverspullenwinkel hebt gebouwd zal de Spreukenboek missie starten. Hier komen jouw Sims voor het eerst in aanraking met magie. Als je deze missie volbrengt dan ontgrendel je de toverspreukenhobby. En als je deze missie binnen de tijd voltooid dan ontgrendel je vuurspuwende draakjes! Op ons forum kan je een walkthrough vinden over hoe je de spreukenboek missie kan volbrengen: De Sims FreePlay Spreukenboek walkthrough.

Deel dit bericht

25 reacties

  1. ik heb de missie niet op tijd gehaald en ik heb spijt dat ik mn levensstijlpunten er niet aan heb uitgegeven want ik wou die draken heel graag is er een manier om toch nog draken te kunnen krijgen?

  2. Ik moet de geheime deur naar de toverstaf openen door naar aanwijzingen te zoeken maar ik kan het antwoord niet vinden en ik heb er al 2 geprobeerd en daar LP’s voor gebruikt en dat waren er 4… Weet iemand misschien wat het antwoord is dat zou me onzettend helpen?