Sims FreePlay: dutje op de bank nemen

10

Bij De Sims FreePlay Kostwinner missie moet je als laatste opdracht een Sim een dutje op de bank laten doen. Dit moet de interactie ogen dichtdoen van 1 minuut en 40 seconden zijn (op een driesterren bank, deze interactie kan langer duren op een bank met minder sterren). Van veel missies waaronder de Kostwinner missie kan je een walkthrough vinden op ons forum.

Voordat je vragen gaat stellen over hoe je een bepaalde opdracht kan volbrengen in De Sims FreePlay kan je dus beter eerst een kijkje nemen op het forum aangezien daar het antwoord vaak staat. Ook kan het helpen om via ctrl F op bepaalde zoektermen te zoeken op een pagina. Als je bijvoorbeeld bij dit nieuwsbericht zoekt op dutje kan je bijvoorbeeld zien dat meerdere malen antwoord is gegeven op deze vraag. Daarom hebben we besloten dit nieuwsbericht te maken zodat mensen het antwoord sneller kunnen vinden waardoor deze vraag hopelijk niet meer eindeloos herhaald wordt.

Deel dit bericht

10 reacties

  1. rotjewest op

    Ik heb geprobeerd een dutje te doen op een bank (1 u 50m) het lukte me niet daarna heb ik een levenspunt geprobeerd de missie voltooid weer niet, hoe komt dit wat moet ik doen