Gratis geesten update voor De Sims 4

5

EA heeft zojuist de eerste gratis update voor De Sims 4 aangekondigd: geesten. Meer over deze splinternieuwe update voor De Sims 4 lees je in onderstaande officiële blogpost.

Het gaat er griezelig aan toe: geesten nemen bezit van De Sims 4

de sims 4 geesten gratis update
We vinden het super spannend dat er nu ook geesten verschijnen in De Sims 4. Bekijk onze gids hieronder!

Geesten, hoe werkt dat?
Hoe vind je deze spookachtige wezens precies? Als een Sim doodgaat, nemen niet speelbare personages bezit van een grafsteen of urn in het huis of de tuin van je Sim. Maar dit zijn niet alleen decoraties. Je kunt een relatie met deze geesten opbouwen en ze uitnodigen om toe te treden tot het huishouden van je Sim zodat ze speelbare personages worden. Zodra een geest ‘speelbaar’ is, kan deze een baan zoeken, trouwen en net als een levende Sim zijn of haar steentje aan het gezin bijdragen. Natuurlijk zouden het niet echte ondoden zijn zonder een paar bijzondere vaardigheden en gedragingen.

de sims 4 geesten gratis update

Griezelig gedrag
Geesten zijn een sacherijnig stelletje en veel van wat ze doen hangt af van hoe ze zich voelen en hoe ze aan hun einde zijn gekomen. Geesten die doodgaan van het lachen blijven positief en hebben een gemoedstoestand die Sims in de buurt speels maakt. Kijk uit voor geesten die kwaad om het leven zijn gekomen, want die zullen een heel andere houding hebben. Deze geesten zullen een heel uniek gedrag hebben… Sims die zijn geëlektrocuteerd kunnen voorwerpen breken door er bezit van te nemen. Slachtoffers van de koeienplant hebben ineens groene vingers; als je geluk hebt zal een geest de tuin van je Sim liefdevol verzorgen, maar een geest met een pesthumeur levert een tuin vol dode planten op.

Gelukkig zie je vrij makkelijk in wat voor bui geesten zijn omdat ze zich niet voor hun gevoelens schamen en hun emoties open en bloot aan iedereen laten zien.

De manier waarop je speelt, bepaalt ook het gedrag van je geest. Als je jouw geesten tevreden houdt, zullen ze je thuis heel wat werk uit handen nemen zodat jouw Sims zich kunnen concentreren op het bereiken van doelen, het sluiten van vriendschappen of andere dingen die ze gelukkig maken. Zo kun je er bijvoorbeeld een hekel aan hebben hoe lang het duurt voordat normale Sims voorwerpen in en rond het huis gerepareerd hebben. Met geesten in de buurt is dit probleem binnen mum van tijd opgelost! Je kunt een geest zelfs als een soort schoonmaker gebruiken die de boel aan kant maakt als je Sims slapen als deze geest de eigenschap ‘netjes’ heeft.

de sims 4 geesten gratis update

Geesten uit de weg ruimen
Ben je jouw geest helemaal zat? Geen probleem! Geesten kunnen eenvoudig naar het schimmenrijk worden verbannen door een actie met hun urn of grafsteen uit te voeren. Je kunt geesten ook terug tot leven wekken! Als Sims een goed ontwikkelde tuinier- en kookvaardigheid hebben, kunnen ze een smakelijk bordje ambrosia maken om geesten terug tot leven te wekken. Daar heb je drie ingrediënten voor nodig – ambrosia, een doodsbloem en het jeugddrankje.

We hopen dat jullie de nieuwe griezelige gameplay geweldig vinden en kunnen niet wachten om jullie nieuwe verhalen te beleven. Veel spookplezier, Simmers!

P.S. Zorg dat je Origin opent om de laatste update te downloaden. Deze zal automatisch de geesten in je game introduceren.

Deel dit bericht

5 reacties

  1. Heeyy pinguintech,

    ik heb een vraagje…
    misschien kom ik dom over maar er staat in de onderste regel van je artikel dat origin geopend moet worden om de update te kunnen downloaden, maar als ik dat doe heb ik geen idee waar ik op moet klikken als ik origin heb geopend…

    graag zou ik hier zo snel mogelijk antwoord op krijgen want ik wil graag de geesten in mijn spel.

  2. Als automatisch updaten aan staat dan zal Origin De Sims 4 vanzelf bijwerken. Je kan eventueel bij ‘mijn games’ in Origin met de rechtermuisknop op De Sims 4 klikken en dan op de optie ‘controleren op update’ klikken. Als er een update is dan zal Origin dat aangeven.