Problemen bij het installeren van De Sims 4

157

EA heeft een aantal artikelen gepost met uitleg hoe je bepaalde problemen die je mogelijk kan krijgen bij het installeren van De Sims 4 kan verhelpen. De artikelen zijn er op dit moment enkel in het Engels.

Verder kan het gebeuren dat Origin De Sims 4 begint te downloaden terwijl je de fysieke versie (dvd/disc) wilt installeren. In dat geval kan je de download stoppen en de installatie starten door in de verkenner dubbel te klikken op het De Sims 4 DVD icoon. Als dat niet werkt, dan kan je eventueel Origin tijdelijk op de offline modus zetten.

If Origin is downloading your game and you would rather install from disc, you can stop the download, and open Explorer in Windows (windows key-E) and double click on the Sims 4 DVD icon. This will start disc installation.

If you are still worried about Origin downloading the game, you can set Origin to Offline mode while you install from the disc.

Bron: help.ea.com

Als je een ander probleem dan bovenstaande problemen hebt bij de installatie van De Sims 4 vanaf de disc, dan raadt EA aan om De Sims 4 te registreren in Origin en de digitale versie te downloaden en installeren.

If you are having issues installing from Disc you are able to input your Registration Code in Origin and download the game without needing the disc.
1. In Origin, select Redeem Product Code
2. Enter in the code found in your box
3. Click on The Sims 4 tile and select Download

Bron: help.ea.com

Deel dit bericht

157 reacties

  • beleef het samen is een uitbreiding paket het is niet smis zelf om sims te spelen het je het spel zelf nodig het uitbreidings paket dat je nu hebt heeft geen zin zonder het spel

 1. Hallo de gene die dit leest,

  Ik heb een probleem…

  Ik heb de sims 4 en mijn vriendin heeft het pas gekocht en ik ging haar helpen hem te installeren maar het probleem is hij download origin en daarna komt er niks meer in beeld wat bij mij wel was ik heb de hele handleiding gelezen en het enige dat er staat voer de disc in en volg de instructies die op het scherm verschijnen die verschijnen niet dus😖 Wie kan ons helpen

  Alvast bedankt

  Met vriendelijke groet
  Enola

  • Ik zit precies met het zelfde probleem weet iemand er een oplossing op want hier word je hopeloos van??!!

 2. hoi ik ben alyssa (11)
  en heb vandaag sims 4 in de winkel gekocht
  er staat doe de dvd in de disk en volg instructies op het scherm maar die krijg ik dus niet
  weet iemand wat ik nu moet doen?

 3. Hoi, ik heb vandaag de sims 4 gekocht, ik heb het proberen te downloaden op me laptop.. ( zou moeten kunnen want hij heeft genoeg mb en sims 3 + 2 uitbreidingspakketten konden er ook op.. ) maar.. ik heb de sims en origin gedownload maar als ik de sims 4 wilt openen staat er steeds een melding dat er een fout is ofzo.. kan iemand me helpen? Want ja.. ik wil het gewoon doen en het is best wel geldverspilling enzo! Dus pleas iemand… 😊😢

 4. Hoi!

  Bij mij zit het nogal vreemd. Ik heb de sims 4 en sims 4 aan het werk gekocht en probeerde deze te installeren. De installatie van de basis game duurde ongeveer 2 uur. Toen kon ik hem al spelen maar dat heb ik niet gedaan want ik wou gelijk de uitbreiding installeren. Toen ik dat ging doen liep hij vast dus heb ik hem opnieuw opgestart. Toen stond er dat ik hem al “had” en tussen bibliotheek moest kijken om hem te downloaden. Dat heb ik gedaan maar nu download of installeerd (geen idee what’s going on) hij de sims 4 basis game weer opnieuw en daarna gaat hij pas de sims 4 aan het werk installeren. Maar de basis game doet er nu super lang over eerst 8 uur toen 4 en nu weer 5uur.. en mijn internet is gewoon goed!

  Hebben meer mensen dit gehad want ik heb geen idee wat er nu allemaal gebeurd

  Groetjes!

 5. hallo, ik heb gister de Sims 4 gekocht. Gister gelijk geprobeerd te downloaden. ging allemaal heel soepel tot ik de game daadwerkelijk moest gaan downloaden in de Origin. Iedere keer dan download de Origin de game, en dan bij 80% dan zet hij de download op pauze. vervolgens Klik ik op hervat de dowload en dan springt die terug naar 60% en dan begint het allemaal weer opnieuw. Heeft iemand dit ook gehad? en hoe los je dit op?

  alvast Bedankt
  Misha