Problemen bij het installeren van De Sims 4

157

EA heeft een aantal artikelen gepost met uitleg hoe je bepaalde problemen die je mogelijk kan krijgen bij het installeren van De Sims 4 kan verhelpen. De artikelen zijn er op dit moment enkel in het Engels.

Verder kan het gebeuren dat Origin De Sims 4 begint te downloaden terwijl je de fysieke versie (dvd/disc) wilt installeren. In dat geval kan je de download stoppen en de installatie starten door in de verkenner dubbel te klikken op het De Sims 4 DVD icoon. Als dat niet werkt, dan kan je eventueel Origin tijdelijk op de offline modus zetten.

If Origin is downloading your game and you would rather install from disc, you can stop the download, and open Explorer in Windows (windows key-E) and double click on the Sims 4 DVD icon. This will start disc installation.

If you are still worried about Origin downloading the game, you can set Origin to Offline mode while you install from the disc.

Bron: help.ea.com

Als je een ander probleem dan bovenstaande problemen hebt bij de installatie van De Sims 4 vanaf de disc, dan raadt EA aan om De Sims 4 te registreren in Origin en de digitale versie te downloaden en installeren.

If you are having issues installing from Disc you are able to input your Registration Code in Origin and download the game without needing the disc.
1. In Origin, select Redeem Product Code
2. Enter in the code found in your box
3. Click on The Sims 4 tile and select Download

Bron: help.ea.com

Deel dit bericht

157 reacties

 1. Ik heb de sims 4 beleef het samen via origin gekocht en nu zou ik het moeten downloaden maar ik vind het nergens terug. ik zou naar gamedetails moeten gaan om het te installeren maar daar staat dat ik het spel nog moet kopen. Ik ben zeker dat ik het gekocht heb want ik heb een bevestigingsmail gekregen…

  • Als je origin account niet 18 jaar of ouder is kun je niks via origin kopen, want dan staat het niet erbij. Je moet contact opnemen met origin om je geld terug te krijgen en als je dan beleef het samen toch wil moet je die gewoon kopen in een winkel. Als je de sims in de natuur en die andere packs wil kopen moet je via bijvoorbeeld bol.com een spelbundel kopen.

  • ik heb het sims 4 in de natuur maar krijg het niet aan de praat ik vind het echt stom ik heb het gekocht op origin maar doet het ook niet

 2. Evi De Smet op

  Ik speelde vroeger de sims 4 steeds op mn oude laptop, nooit geen problemen gehad,
  nu koop ik mij een nieuwe en wil ik graag the sims weer installeren.

  Krijg ik eerst de melding dat ik zo een origin account moet aanmaken, dus ik doe dat.

  dan vraagt dat origin ding mijn produtcode, dus ik geef deze in en ik krijg de melding dat mn code in gebruik is.. Ik denk dus van mijn vorige laptop. Maar dat spel werd verwijderd op de vorige laptop.

  heeft er iemand een idee hoe ik dit moet oplossen ? of zit er niks anders op dan het spel opnieuw te kopen ? 🙁

  • De Sims 4 wordt gekoppeld aan het eerste Origin-account waarmee je het spel installeert. Je moet dus ook op je nieuwe account met hetzelfde Origin-account inloggen en niet een nieuw account aanmaken.

  • Je moet op je zelfde acc terug inloggen op origin dan moet hij der als goed is nog op staan

 3. Als ik de download wil uitvoeren gebeurt er letterlijk gewoon helemaal niks. Waar kan dat aan liggen? Zo heb ik er niks aan, maar kan al niet meer ruilen (opengemaakt enzo)

 4. Kyenta houd van de sims op

  hye
  ik heb 2 cd’s van de sims dus ik wil mijn tweede installeren dus ik duw mijn productcode in dan zegt hij dat het al eens is gebruikt

  wat moet ik doen!!!
  help!!!!