Voorbereiding voor het installeren van De Sims 4

39

Volgende week komt De Sims 4 uit. In dit bericht staan tips hoe je je kan voorbereiden op de release.

1. Verwijder De Sims 4 CAS demo

We raden aan om voor de zekerheid De Sims 4 CAS demo te verwijderen voordat je De Sims 4 gaat installeren. Bij De Sims 3 Beestenbende was er een Creëer een Huisdier demo die later problemen kon opleveren als je De Sims 3 Beestenbende wilde installeren. We zeggen niet dat hetzelfde zal gebeuren bij De Sims 4, maar voor de zekerheid raden we toch aan om De Sims 4 Creëer een Sim demo te deïnstalleren via Origin. Je kan eventueel voordat je de CAS demo verwijdert de Sims die je hebt gemaakt uploaden naar de galerie en/of een back-up maken van de Sims.

de sims 4 cas demo verwijderen

De opgeslagen Sims vind je bij standaardinstallatie in de volgende map:

C:\(Mijn) Documenten\Electronic Arts\De Sims 4 Creëer-een-Sim Demo\Tray

Kopieer de hele inhoud en zet het op een andere locatie (buiten de Electronic Arts map) neer om een back-up te kunnen maken.
 
 

2. Stel de Origin-taal in op de taal waarin je het spel wilt installeren

Bij De Sims 4 CAS demo kreeg je bij de installatie niet de keuze om het spel te installeren in de taal die je wilt. De taal die je hebt gekozen in Origin zal automatisch ook de taal zijn waarin het spel wordt geïnstalleerd. Het is niet zeker of dit ook zo zal zijn bij de installatie voor De Sims 4, maar we raden in ieder geval aan om alvast Origin op de taal in te stellen waarin je De Sims 4 wilt installeren.

 
 

3. Houd ermee rekening dat je Origin nodig hebt voor de activatie

Voordat je De Sims 4 kan spelen moet het spel eerst geactiveerd worden via Origin (ook bij de fysieke versie). Als je Origin niet hebt, dan is het dus aan te raden om dat alvast te downloaden en installeren. Omdat er regelmatig updates zijn voor Origin is het ook handig om Origin alvast te laten bijwerken vlak voor de release. Het bijwerken van Origin duurt meestal niet zo lang, maar het is toch wel fijn als dat al is gebeurd.

Release: 2 of 4 september?
Waarschijnlijk vindt bij de activatie een controle plaats. De officiële releasedatum voor Nederland en België is 4 september. De officiële releasedatum voor de Verenigde Staten is 2 september. Het is momenteel onduidelijk of ook Europese spelers De Sims 4 al kunnen activeren voor 4 september mochten ze het geluk hebben De Sims 4 al voor de officiële releasedatum te krijgen. Maar het is dus handig om ermee rekening te houden dat er dus een kans is dat je alsnog ‘pas’ 4 september kan beginnen met spelen ondanks dat je misschien De Sims 4 eerder binnen hebt gekregen.

Deel dit bericht

39 reacties

    • ik heb allen bij de basisgame cd 1 geintalleerd moet ik cd 2 ook instaleren en zo ja wat heb ik eraan