Achtergrond en lettertype veranderen op het officiële Simsforum

1

We hebben nieuwe stijlen gemaakt voor het nieuwe officiële forum (forums.thesims.com) waarmee je onder meer de achtergrond kan veranderen. Wil je in plaats van de groene achtergrond Roaring Heights, Dragon Valley of Oasis Landing? Dan kan dat nu! Ook hebben we een aantal andere kleine aanpassingen gemaakt waardoor onder meer de tekst minder vet is (door het gebruik van een ander lettertype) en de regelafstand aangepast. Op de volgende pagina kan je lezen hoe je één van onze stijlen kan instellen en wat ze precies veranderen: Achtergrond en lettertype veranderen op het officiële Simsforum.

We hebben op dit moment de volgende stijlen:

Heb je nog suggesties, dan kan je een bericht achterlaten bij dit nieuwsbericht.

Deel dit bericht

1 reactie