7 reacties

 1. Ziet er wel goed uit! maar toch niet erg onder de indruk. Dat multitasken en de bouwmodus zien er goed uit, maar ben toch niet echt overtuigt om weer zoveel geld te geven aan nieuwe game en nieuwe uitbreidingen denk ik.

 2. Ik ga volledig mee wat NUFN zegt, ik heb eigelijk nog niets gezien wat nu echt vernieuwend is van de sims 3
  oke dat loopke?? OF dat je makkelijker kan bouwen?

  De wereld vind ik vrij klein er zijn 7 sims gezinnen en 5 openbare gebouwen die we ook kennen van sims3 en telkens teleporteren naar ergens pffff denk dat het vrij saai word.

  Neen, ik heb veel geld uitgegeven aan sims 3 maar was wel de moeite vond ik!!

 3. Ja ik vond deze review ook wel echt een hele goede. Zo zie je het teminste goed. Ik vind dat er nogal veel achteruitgang is in vergelijking met sims 3. Ergens is dat maar normaal natuurlijk, want het is een basisgame en sims 3 heeft dan al zoooveel uitbreidingen gehad.
  Waar ze zo erg mee uitpakken zijn de emoties en dat is net iets wat me minder aanspreekt en ik denk dat ik daarin zeker niet alleen ben eigenlijk. Het is leuk, maar ze maken er zo’n hoofd focuspunt van en dat is voor mij niet nodig.
  Ik hoorde in een andere review dat je de kleuren en patronen van meubels en dergelijke niet meer kan aanpassen? Dat is echt een van de doorslaggevende reden dat ik nee zei eig, want huizen bouwen is voor mij net een hoofdpunt.

 4. Er zal inderdaad geen stijl creëren zijn in De Sims 4. En SimGuruGraham heeft aangegeven dat stijl creëren ook later niet meer toegevoegd kan worden. Peuters, zwembaden en kelders kunnen bijvoorbeeld nog wel later toegevoegd worden. En ik neem aan dat dat ook zal gebeuren na de release.

 5. Ik snap echt niet dat zoveel mensen zo negatief zijn. Ik vind dat er al een hele verbetering zichtbaar is met de Sims 3. Ik vind sowieso het bouwen al zoveel verbeterd, en dat ze het UI menu zoveel compacter hebben gemaakt is echt een pluspunt. In de Sims 3 was dat altijd zo groot en dat ze eindelijk Bouwen en Kopen hebben samengevoegd