Nieuwe De Sims 4 render (met een kind!)

13

EA heeft een nieuwe render van De Sims 4 online gezet. Op deze render is onder meer de eerste jonge Sim te zien, zodat we nu eindelijk een idee hebben hoe kinderen eruit komen te zien in De Sims 4. Hopelijk volgen de andere levensfases ook snel.

De Sims 4 render

“May the 4th be with you”
We dachten eerst dat dit nog mogelijk een hint zou zijn dat we 4 mei meer komen te zien van De Sims 4, maar dat is al morgen en valt op een zondag dus dat is niet echt logisch. Aan de andere kant is deze afbeelding 9 uur geleden geplaatst (middernacht in de VS) dus ook buiten kantooruren. Maar het is dus mogelijk dat we deze maand nog meer zullen zien van De Sims 4.

Deel dit bericht

13 reacties

 1. De Sims 4 werkt ook met leeftijdcategorieën dus langzaam ouder worden zit er niet in. Ik denk dat de reden daarvan ongeveer hetzelfde is waarom er geen Sims met een verschillende lengte kunnen zijn in De Sims 4: de interacties worden dan door de war geschopt omdat bijvoorbeeld een arm telkens op een andere hoogte zit (om bijvoorbeeld iets op te pakken).

  Je ziet dit trouwens nu ook al een beetje bij De Sims 3 als je Sims op een ongelijk terrein staan. Als ze elkaar bijvoorbeeld willen zoenen terwijl de ander hoger staat, dan ziet dat er raar uit.

 2. Donuthomie op

  Het zou toch moeten kunnen. In plaats van een vaste animatie tijdens het zoenen, een animatie maken die beweegt naar de plek waar de sims elkaars lippen moeten raken. Hetzelfde geldt voor arm en been animaties. Maarja, anders maar bewerken met mods, zoals de sims 3.
  Ik hoop wel echt dat er verandering is in dat sims die met elkaar willen praten eerst een half uur proberen recht tegenover elkaar te gaan staan. In dat kleine beetje gameplay dat we hebben gezien van het spel vind ik de manier van bewegen (gezichtsuitdrukkingen etc.) al een hele verbetering. Ik ben er van overtuigd dat we met E3 weer een geëvolueerde, meer menselijke versie van sims komen te zien.

 3. motherlodemeid op

  wauw! echt een leuke foto!
  omdat er meningen worden uitgewisselt over de tiener/jongvolwassene zal ik de mijne ook maar geven. ik denk dat het een tiener is omdat de man naast hem op hem zit te mopperen. ik denk namelijk dat een jongvolwassene niet op een jongvolwassene gaat mopperen. ik zau dat niet pikken!! ;-)!!
  hoe dan ook ik kijk erg naar de sims 4 uit!!!(DUH!!!)

  LOVE SIMS!!!!!