Sims FreePlay Levensdromen & nalatenschap missie

155

De nieuwe Levensdromen & nalatenschap update voor De Sims FreePlay is nu beschikbaar. Deze nieuwe grote update brengt vele mogelijkheden en veranderingen met zich mee. Op ons forum kan je informatie vinden over een aantal nieuwe mogelijkheden van deze update: Levensdromen & nalatenschap missie.

Verder zijn we bezig met een Levensdromen & nalatenschap Walkthrough. Deze is momenteel nog niet af, maar we zullen ‘m natuurlijk aanvullen zodra we meer informatie hebben.
Update: de Levensdromen & nalatenschap Walkthrough is inmiddels af.

)

Deel dit bericht

155 reacties

    • Als je de missie levensdromen en nalatenschap hebt afgerond is dit automatisch. Als je dat niet wou had je niet aan die missie moeten beginnen.

    • Of je moet de missie waar je mee bezig bent afronden, of je krijgt zomaar een tijdelijke missie aangeboden.

  1. Hoi,

    De missie heb ik al een tijd geleden afgerond. Ik heb die levensbol kunnen doorgeven. Maar hoe krijg ik er nieuwe levensvormen bij? Ik zie als mijn Sims verouderen staan dat ze een karakter moeten hebben. Hoe geef ik ze een karakter?

    Alvast bedankt!

    Groet,
    Esther

  2. Klaartje op

    Om een levensdroom toe te voegen aan een bestaande sim, moet je een sim eerst een persoonlijkheid geven. Dit kun je doen door op een kledingkast te klikken en te kiezen voor Kleding bekijken.

    Als je een persoonlijkheid hebt toegevoegd, dan verschijnt de sim in het lijstje met levensdromen en kun je een levensdroom kiezen.

  3. Hai!

    Hoe start de missie levensdromen en nalatenschap? Ik heb niveau 40, maar kan niks bouwen tot ik die missie heb volbracht. Ik weet alleen niet hoe het begint. Moet ik daarop wachten tot het vanzelf komt? Ik krijg namelijk wel steeds andere missies vanzelf.

    • Je moet eerst een verjaardags taart bakken aan het fornuis. Dat kost 5 levenstijl punten (die gele lampjes) het duurt Dan een hele dag voordat die taart klaar is, en als je Dan op je baby klikt staat er waarschijnlijk in een balkje: verjaardag vieren Dan komt er in beeld: je hebt momenteel 1 taart beschikbaar, wil je die gebruiken? Dan klik je op Ja.

  4. Ik kan niks bouwen, heb nu een missie van die paarden en moet ik de paardenstal bouwen, maar als ik erop klik krijg ik een melding dat ik niks van bouwen omdat er een station in de simstad word gebouwd? Maar ik zie nergens een station en weet ook niet waar hij is of wanneer het klaar is