Binnenkort De Sims FreePlay Life Dreams update

1

Donderdag 13 maart komt er een nieuw grote update naar De Sims FreePlay: Life Dreams (via The Sims FreePlay)! Als je minstens niveau 24 hebt bereikt zal er vanaf 13 maart een nieuwe missie beschikbaar zijn waarmee je onder meer de nieuwe optie kan vrijspelen waardoor Sims automatisch ouder worden en opgroeien. Door het uitvoeren van interacties worden je Sims dan geleidelijk ouder en zullen ze naar een volgende levensfase gaan (en uiteindelijk sterven) zonder dat je hiervoor levenspunten voor hoeft te betalen. Aan de andere kant kan je het opgroeien ook niet voorkomen tenzij je een bepaald aantal levenspunten betaald om niet op te groeien.

In de onderstaande trailer is alvast een voorproefje te zien van De Sims FreePlay Life Dreams update.

Live out your perfect Sims story! Watch your Sims grow through their full life-cycle, move onto the afterlife and pass on legacies from one generation to the next. Complete the “Life Dreams and Legacies” Quests at Level 24+ to get your Sims ready for their next exciting adventure!

Daarnaast heeft The Sims FreePlay een producervideo gepost waarin ze een aantal dingen over de nieuwe update uitleggen.

Amanda Schofield, Producer of The Sims FreePlay put together a special video for all our players about the upcoming ‘Life Dreams’ update. Check it out below as Amanda walks through the new additions for Level 24+ players.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Ik vind het wel leuk dat je Sims automatisch opgroeien, maar aan de andere kant ook weer jammer dat je niet kosteloos je Sim in dezelfde levensfase kan laten zitten. In bijvoorbeeld die hobby’s kan ontzettend veel tijd gaan zitten en dan is het zonde als je weer opnieuw moet beginnen. Ik vraag mij af hoe snel dat verouderen zal gaan en of je nog wel met 1 Sim makkelijk het hoogste niveau van een hobby en carrière kan bereiken.