De vijf leukste dingen om met De Sims te doen

6

In de nieuwe officiële De Sims blog deelt SimGuruArgus wat hij de leukste vijf dingen vindt om met De Sims te doen.

De vijf leukste dingen om met De Sims te doen

De wereld van De Sims is één groot leeg canvas waarop je elke afbeelding kunt schilderen en elk mogelijk verhaal kunt vertellen. We dachten dat het wel leuk zou zijn om te zien hoe de ontwikkelaars hun eigen game eigenlijk spelen. Dit is de eerste uit een serie blogs waarin ze praten over hun manier van spelen. We hebben ook een link toegevoegd zodat je de dingen kunt doen die zij leuk vinden om te doen, of er zelf een draai aan geven.

Ik ben een beetje ondeugend als het aankomt op het spelen van De Sims. Persoonlijk probeer ik dingen te doen die ik in mijn dagelijkse leven nooit zou doen, maar die ideaal zijn om met mijn Sims uit te proberen. Oké, dingen gebeuren niet altijd zoals ik ze in mijn hoofd had, maar ik geniet altijd van het resultaat. Hier zijn vijf dingen die ik geweldig vind om met mijn Sims uit te halen:

1. Naakt rondrennen
5 leukste dingen met de sims

De wind in het haar van je Sims, de gepixelde huid – wie moet er nu niet lachen als je je eigen Sims in hun nakie ziet rondrennen? Toen naakt rondrennen voor het eerst in De Sims 2 Studentenleven werd geïntroduceerd en daarna opnieuw in De Sims 3 Studententijd, heb ik nooit meer iets anders willen doen. Het werd al snel mijn populairste bezigheid. Je kunt geen betere indruk in een nieuwe stad maken dan je Sims te laten strippen en naakt door de stad te laten rennen, toch? Mijn Sims geven altijd de beste feesten, chillen altijd met de sportiefste luitjes en ik krijg er nooit genoeg van om mijn Sims te inspireren om nog meer lol te beleven.

2. Mijn Sims verdrinken
5 leukste dingen met de sims
Ik geef het toe. Ik heb mijn Sims laten verdrinken. Ik lig elke keer weer compleet in een deuk op het moment waarop ik de ladder verwijder (voor de honderste keer of zo) om te kijken wat er gebeurt.

3. Breinonderzoek
5 leukste dingen met de sims
Echt, ik vind het geweldig om te experimenteren in De Sims. Het leukste is om dat met de Cerebrelende Breinverbeterende Machine 2.0 te doen. Het is in feite de hoeksteen voor mijn eigen versie van een geschift wetenschapperslab dat ik in De Sims 3 heb ontworpen.

4. 100 baby’s
5 leukste dingen met de sims
Ik sta af en toe versteld van de creativiteit van onze fans. Ik had er nooit aan gedacht om zoiets te doen totdat ik het in onze forums tegenkwam, en nu heb ik het zelfs al twee keer gedaan! Het is heel eenvoudig; je neemt een Sim en je probeert 100 baby’s te krijgen. Dat klinkt niet zo moeilijk, totdat je het probeert… maar geloof me, het is echt hilarisch om te doen.

5. Vathandstanden
5 leukste dingen met de sims
Party! Dit is eigenlijk iets persoonlijks, maar om te zien hoe mijn Sims handstanden doen op sapvaten doet me denken aan mijn eigen studententijd en al die populaire feesten waar ik nooit voor uit werd genodigd waar ze sapjes tapten en mensen de grootste lol met elkaar hadden terwijl ik buiten werd gesloten… Maar met mijn Sims hoor ik nu wel bij de coole kids en beleef ik een te gekke tijd!
Elk Uitbreidingspakket van De Sims 3 heeft wel iets bijzonders, maar De Sims 3 Studententijd zal altijd een speciaal plekje in mijn hart houden. Hiermee kan ik mijn Sims alle wilde dingen laten doen waar ik tijdens mijn eigen studententijd alleen maar van durfde te dromen. Misschien kunnen jullie je eigen hoogtepunten uit De Sims 3 Studententijd ook wel met ons delen.

Deel dit bericht

6 reacties

 1. Ik probeer meestal zoveel mogelijk kinderen te krijgen, of ik ga vreemd met zoveel mogelijk andere sims als mogelijk xD Oh, of ik maak een crimineel met groene huid, die mensen verafschuwt en vermoordt xD

 2. Je kan ze verdrinken. (doe ze in een zwembad en haal de deur weg of maak een muur er om heen en heb dan gedult.)
  stel iets in dat ze bij de grap met handtriller dood gaan.
  heel lang niks eten.
  brand stichten en ze laten dood branden.
  Uitdrogen in de spa.
  vergiftiging.