Pinguïntech NL mod voor taal- en spelfouten in De Sims 3

6

Vandaag releasen we eindelijk onze mod voor taal- en spelfouten in De Sims 3. Alle wijzigingen zitten in hetzelfde bestand. In principe zal je ‘m moeten kunnen installeren met elke patch versie en hoef je ook niet alle uitbreidingen en accessoirespakketten ervoor te hebben (en overigens ook niet De Sims 3 Vooruit in de Tijd LE). Toch raden we aan om toch wel een recente patch (liefst 1.63) geïnstalleerd te hebben aangezien we daarmee het meeste hebben getest. Mochten er nog patches verschijnen in de toekomst, dan zal zeer waarschijnlijk deze mod nog steeds correct blijven werken en anders kan je ‘m gewoon weer simpel verplaatsen of verwijderen.

Pinguintech mod voor taal- en spelfouten

Downloadlink:
Pinguïntech NL mod voor taal- en spelfouten in De Sims 3

 
Wat is er allemaal veranderd met deze mod?

 
Hoe installeer ik deze mod?
Je installeert deze mod hetzelfde als alle andere package bestanden. Nadat je de mod hebt gedownload plaats je het bestand (Pinguintech-tekstNL.package) in de volgende map:
C:\(Mijn) Documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Mods\Packages

Dat is het enige wat je hoeft te doen. Als je De Sims 3 hierna opstart dan zal je zien dat alle fouten die we hebben genoemd zijn opgelost. Voor meer uitleg over hoe je downloads installeert kan deze pagina over downloads installeren voor De Sims 3 bekijken.

Deel dit bericht

6 reacties