De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit niet meer verkrijgbaar via Origin

4

Sommigen van jullie hadden het misschien al gemerkt, maar De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit is niet meer verkrijgbaar via Origin. Sims.Mixei.ru (met dank aan SimsVIP voor het melden) wist te melden dat een EA Community Manager heeft bevestigd dat De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit niet meer verkrijgbaar zal zijn via Origin.

Thanks for the patience everyone. Unfortunately I have good news and bad news.

Let’s start with the bad news: This stuff pack has indeed been retired and is not available any more as digital download version.

But the good news is: You can still get it as disc version from almost all major retailers. I checked on the websites of Amazon, Walmart, and Gamestop and the stuff pack was available on all three.

Sorry, that I cannot give you better news!

Deel dit bericht

4 reacties

 1. Met alle respect: Dit is één van de redenen waarin Steam stukken beter is dan origin: Steam verwijdert NOOIT een game uit de store. Ze hebben er zelfs nog retro-games en arcades…

  Waarom hebben ze het eigenlijk uit Origin gehaald? Werd het te weinig verkocht? Of kwam het omdat Katy Perry het zelf wilde?

  Mvg. Rembrandt

 2. Waarschijnlijk heeft dit maken met een verlopen contract die niet verlengd wordt. Het kan zijn dat EA niet wilde verlengen, maar het kan natuurlijk ook dat Katy Perry i.v.m. haar nieuwe album een ander imago wilde oid. Maar ik ben het met je eens dat dit over het algemeen wel een nadeel is van Origin. Dit is nou net een zeer geschikt platform waarop ze bijvoorbeeld De Sims 2 serie kunnen blijven aanbieden. Ik snap dan ook niet waarom ze dat weghalen. Dat vind ik trouwens ook fijn aan steam: dat je oudere games kan blijven aanschaffen.

 3. Volgens mij wordt hij ook niet meer gemaakt als fysieke versie hoor. Alles wat er nu nog ligt is ook alles.
  Ik ben zelf geen voorstander van Steam als programma. Het installeren duurt heel lang bij mij en hij moet altijd updaten etc.

 4. Ja, volgens mij heb je daar gelijk in. Het punt is alleen dat men natuurlijk veel gemakkelijker digitaal games kan blijven aanbieden. En daarom is het jammer dat Origin dit niet doet. Bij de Katy Perry spullen is het nog enigszins te begrijpen, maar bijvoorbeeld bij De Sims 2 serie is het gewoon zonde dat je die niet meer kan kopen.

  Wat dat betreft is Steam gewoon beter naar mijn mening. Daar koop ik nog wel eens hele oude spellen. En met de sales koop ik dan weer meer recentere games voor een mooie prijs. 🙂