Gids: Duiklocaties in andere werelden

4

In De Sims 3 Exotisch Eiland kunnen je Sims de nieuwe vaardigheid duiken leren. Als ze deze vaardigheid goed genoeg beheersen kunnen ze duiken bij de vier duiklocaties in Isla Paradiso. Het is echter ook mogelijk om deze duiklocaties te plaatsen in andere werelden die daarvoor geschikt zijn en om zelf duiklocaties te bewerken of te maken. We hebben een gids geschreven waarin we uitleggen hoe je dit kan doen. In de gids hebben we ook een tip verwerkt van Weealbet (bekijk zijn video met uitleg op Youtube of gids op SimsVIP) over het oplossen van het probleem met de zwevende duikboeien.

Gids: Duiklocaties in andere werelden

Sims 3 Exotisch Eiland duiklocaties maken

Deel dit bericht

4 reacties

  1. Bedankt. Echt bedankt. Ik was bang dat dit niet mogelijk was. Ik ga morgen het direct uitproberen. Dan kan de toekomst ook wat waterschatten gebruiken. Zou wel raar zijn na al die tijd en nog steeds zijn die schatten nog niet ontdekt LoL.

  2. Graag gedaan 🙂 SimGuru’s zeiden inderdaad eerst dat het niet mogelijk zou zijn waardoor veel mensen gingen denken dat het inderdaad niet kon. Maar met een beetje moeite kan het dus gelukkig wel. Je moet alleen opletten bij het plaatsen van de duikboei, aangezien een zwevende duikboei kan leiden tot rare animaties. Ik heb daar trouwens geen last van gehad en ik heb het meerdere malen geprobeerd. Maar andere mensen schijnen er wel last van te hebben, dus maar beter het zekere voor het onzekere 😛

  3. Ja, dat is geloof ik zo’n beetje de enige wereld waarin je geen duiklocaties kan plaatsen. Maar gelukkig zijn er nog genoeg andere werelden waarin het wel kan. Ik heb zelf in Sunset Valley, Sunlit Tides, Bridgeport en Isla Paradiso getest.