Sims 3 Exotisch Eiland: Verborgen eilanden ontdekken

8

In de nieuwe wereld Isla Paradiso in De Sims 3 Exotisch Eiland zijn er acht onbekende (verborgen) eilanden die je Sims kunnen ontdekken. We hebben een gids geschreven waarin we uitleggen hoe je elk verborgen eiland in De Sims 3 Exotisch Eiland kunt ontdekken. Dus als je nog wat tips nodig hebt bij het ontdekken van deze verborgen eilanden dan is het zeker een aanrader om onze gids eens te bekijken.

Gids De Sims 3 Exotisch Eiland: Verborgen eilanden ontdekken
Deel dit bericht

8 reacties

 1. Hele handige gids! 🙂
  Echt dankjewel daarvoor! 😀
  Het is echt fijn dat jullie daar altijd zo snel in zijn! 😀
  Nogmaals super bedankt, en natuurlijk ook voor die andere 3!

 2. Pinguïntech op

  Dat is denk ik ook een foutje. Uit mijn hoofd is het de onderwatergrot bij Pareldiepte. Dus ik denk dat ik even niet had opgelet en per ongeluk “de ZeemeerSimgrot” had genoteerd. Er is ook maar één grot waar je 10 vaardigheidspunten voor nodig hebt, dus het kan ook geen andere zijn. Het is in ieder geval nu aanpast.

  Update: ik heb het net even gecontroleerd en het is inderdaad de onderwatergrot bij Pareldiepte. Ik heb ook even voor de duidelijkheid twee screens toegevoegd van de juiste onderwatergrot. Sorry nog voor de verwarring.

 3. Hallo,
  weet iemand hoe je het haar aan past van je sims wanneer die meermin is?.
  mijn haar bij badpak is een staart,maar als ik meermin ben plots kort en het veranderd maar niet.

  hoe los ik dat op

 4. Hallo,
  ik heb een vraagje, ik heb al een paar keer geprobeerd om het eiland ‘parel van de zeemeersim’ vrij te spelen maar het lukt me maar niet.
  Ik ben al goede/beste vrienden geweest met een zeemeersim en ik nodig haar altijd uit om samen te gaan duiken in de zeemeersimgrot maar ze nemen me maar nooit mee naar hun eiland! 🙁
  Hoe speel ik dit eiland vrij? Help me!

  • Helaas heb ik hetzelfde probleem. De rest heb ik al lang en breed zonder cheaten vrijgespeeld.