De Sims 3 Exotisch Eiland leveringsproblemen bij Dixons?

75

Verschillende Simsfans berichten ons dat ze nog geen bevestigingsmail van de Dixons hebben ontvangen dat De Sims 3 Exotisch Eiland is verstuurd. Normaal gesproken is de Dixons altijd vrij vroeg met het bezorgen van pre-orders, maar jammer genoeg lijkt deze release een uitzondering te vormen. We hebben gisteren van Dixons door gekregen dat ze verwachten op de releasedatum te kunnen bezorgen. Helaas vermoeden we doordat een aantal mensen geen e-mail heeft ontvangen dat De Sims 3 Exotisch Eiland is verzonden dat er blijkbaar leveringsproblemen zijn. We houden jullie op de hoogte als we hierover meer te weten komen.

Update: dezelfde problemen doen zich ook voor MyCom.
Update 2: Inmiddels staat er op de site van MyCom dat de pakketbezorgers staken.

Update 3: Robin heeft in de reacties op dit nieuwsbericht laten weten dat het waarschijnlijk niets heeft te maken met de staking van Post NL maar met onvoldoende voorraad (of zelfs helemaal geen voorraad van de LE). Het is nog onbekend wanneer De Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition bezorgd zal worden.

Update 4: Op FB heeft iemand laten weten dat Dixons De Sims 3 Exotisch Eiland LE op 2 juli binnen zal krijgen.

Update 5: Waarschijnlijk zullen Dixons en MyCom 1 juli weer voorraad krijgen. Mensen die besteld hebben zullen dan ook waarschijnlijk De Sims 3 Exotisch Eiland (LE) 2 of 3 juli ontvangen.

Update 6: Inmiddels heeft Dixons de volgende e-mail verstuurd naar de mensen die hebben besteld:

Geachte klant,

U heeft onlangs bij ons een bestelling geplaatst voor de Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition. Door de enorm grote vraag naar dit product zijn wij niet in staat geweest om aan deze vraag te voldoen. Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition zal daarom pas in de loop van volgende week bij u worden afgeleverd.

Wij kunnen begrijpen dat u niet kunt/wilt wachten op uw bestelling. U heeft dan ook de mogelijkheid uw bestelling te annuleren. Wenst u uw bestelling te annuleren? Dan zien wij graag een e-mail retour met uw ordernummer. Na annulering ontvangt u uw aankoopbedrag binnen 48 uur retour op uw rekening.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Deel dit bericht

75 reacties

  1. Ik las het bovenstaand bericht gisteravond laat al en dacht misschien morgen of vrijdag en nu is het zover, net thuis gekomen en wat ligt er in mijn brievenbus YES eindelijk heb ik hem dus. Wat Catey hier ook boven zei, veel speelplezier (EINDELIJK). Nu de vorige disk eruit en de nieuwe erin en installeren maar, echt benieuwd hoe het eruit ziet.