De Sims 3 Exotisch Eiland leveringsproblemen bij Dixons?

75

Verschillende Simsfans berichten ons dat ze nog geen bevestigingsmail van de Dixons hebben ontvangen dat De Sims 3 Exotisch Eiland is verstuurd. Normaal gesproken is de Dixons altijd vrij vroeg met het bezorgen van pre-orders, maar jammer genoeg lijkt deze release een uitzondering te vormen. We hebben gisteren van Dixons door gekregen dat ze verwachten op de releasedatum te kunnen bezorgen. Helaas vermoeden we doordat een aantal mensen geen e-mail heeft ontvangen dat De Sims 3 Exotisch Eiland is verzonden dat er blijkbaar leveringsproblemen zijn. We houden jullie op de hoogte als we hierover meer te weten komen.

Update: dezelfde problemen doen zich ook voor MyCom.
Update 2: Inmiddels staat er op de site van MyCom dat de pakketbezorgers staken.

Update 3: Robin heeft in de reacties op dit nieuwsbericht laten weten dat het waarschijnlijk niets heeft te maken met de staking van Post NL maar met onvoldoende voorraad (of zelfs helemaal geen voorraad van de LE). Het is nog onbekend wanneer De Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition bezorgd zal worden.

Update 4: Op FB heeft iemand laten weten dat Dixons De Sims 3 Exotisch Eiland LE op 2 juli binnen zal krijgen.

Update 5: Waarschijnlijk zullen Dixons en MyCom 1 juli weer voorraad krijgen. Mensen die besteld hebben zullen dan ook waarschijnlijk De Sims 3 Exotisch Eiland (LE) 2 of 3 juli ontvangen.

Update 6: Inmiddels heeft Dixons de volgende e-mail verstuurd naar de mensen die hebben besteld:

Geachte klant,

U heeft onlangs bij ons een bestelling geplaatst voor de Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition. Door de enorm grote vraag naar dit product zijn wij niet in staat geweest om aan deze vraag te voldoen. Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition zal daarom pas in de loop van volgende week bij u worden afgeleverd.

Wij kunnen begrijpen dat u niet kunt/wilt wachten op uw bestelling. U heeft dan ook de mogelijkheid uw bestelling te annuleren. Wenst u uw bestelling te annuleren? Dan zien wij graag een e-mail retour met uw ordernummer. Na annulering ontvangt u uw aankoopbedrag binnen 48 uur retour op uw rekening.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Deel dit bericht

75 reacties

 1. Vandaag een e-mail van de Dixons ontvangen dat het nog onbekend was wanneer ze EE zouden ontvangen (gaat om de LE). Dus maar meteen weer gebeld en gezegd dat ik nu toch echt duidelijkheid wil en dat ze de leverancier maar even moeten gaan bellen. Gaan ze nu dus doen en ze bellen me voor 6 uur vanavond terug. Nou ben benieuwd, als het weer onbekend is, haal ik hem in de winkel, wil hem nu ook gewoon direct vast kunnen houden!

 2. Ik ben ook benieuwd ik had ook zo’n mailtje gehad namelijk.. Ik zou het graag weten ik wacht af op het bericht die jij krijgt en anders annuleer ik mijn bestelling daar en haal hem bij Bart Smit.. Nu wel lang genoeg gewacht!

 3. Cindytjuhh91 op

  Bij mij hetzelfde verhaal van Dixons. Nee we weten niet wanneer dus kunnen geen duidelijkheid geven. Hiermee uw vraag beantwoord? Nee, natuurlijk is mijn vraag hiermee niet beantwoord -_-‘ Het is dat ik airmiles in heb geleverd anders had ik ‘m geannuleerd… En het nare is mijn keuze was tussen Mycom en Dixons en had dus geen donder uitgemaakt.. Ik hoop dat ze echt snel wat meer duidelijkheid kunnen geven. Bij mij stuurde Dixons nu al een tevredenheidstest, terwijl m’n spel nog niet eens binnen is. Echt pfff…

 4. Ik had geen zin om meer te betalen dus MyCom gemaild.
  Na de navraag heb ik bericht van MyCom gekregen dat het spel 4 juli geleverd gaat worden. nog even geduld dus.
  Keep my fingers crossed.

 5. Cindytjuhh91 op

  Persoonlijk vind ik het maar een raar verhaal, ik weet gewoon niet wat ik moet geloven. Eerst wordt er op internet gezegd dat op 1 juli het binnen zou komen bij Mycom en Dixons. En dan wordt door Dixons op 1 juli gezegd via een mail van nee wij weten niets, de leveranciers hebben niet bekend gemaakt wanneer ze het gaan leveren. En als ik zelf geen email had gestuurd hadden ze waarschijnlijk niks laten horen. Dus heb weer een mail teruggestuurd. Met alles wat me dwars zit en dat ik niet zomaar kan annuleren omdat ik ook airmiles in heb geleverd en dat ik niet weet of ik ooit nog bij hen ga bestellen, want dat mijn vertrouwen in hun en hun leveranciers gewoon weg is. Maar dat ik wel hoop dat ze snel meer weten en dat ik hierin niet de enige ben. Pfff, beetje jammer dat het zo loopt 🙁

 6. Het is inderdaad nogal vreemd gelopen. Ik had dit ook totaal niet verwacht van Dixons, aangezien ik daar wel vaker heb besteld en het altijd perfect ging. Het is erg jammer dat het dit keer zo verkeerd is gegaan en dat de communicatie erover nogal beroerd is. Ik wacht ook nog steeds op mijn exemplaar (de LE).

 7. Ik heb zojuist een mailtje van Dixons ontvangen:

  “U heeft onlangs bij ons een bestelling geplaatst voor de Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition. Door de enorm grote vraag naar dit product zijn wij niet in staat geweest om aan deze vraag te voldoen. Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition zal daarom pas in de loop van volgende week bij u worden afgeleverd.

  Wij kunnen begrijpen dat u niet kunt/wilt wachten op uw bestelling. U heeft dan ook de mogelijkheid uw bestelling te annuleren. Wenst u uw bestelling te annuleren? Dan zien wij graag een e-mail retour met uw ordernummer. Na annulering ontvangt u uw aankoopbedrag binnen 48 uur retour op uw rekening.

  Onze excuses voor het eventuele ongemak.”

  Durf het niet aan om te annuleren, je zult dan net zien dat de Limited Edition in de winkels is uitverkocht. Wel ontzettend balen dat ik waarschijnlijk pas twee weken later het spel krijg.

 8. Ja, ik ontving zojuist dezelfde e-mail. Eerlijk gezegd geloof ik het niet helemaal en dan alsnog hadden ze ermee rekening kunnen houden. Gelukkig heb ik al de normale editie, maar dat wordt dus nog even afwachten op de LE. Hopelijk klopt het dit keer wel wat ze zeggen en wordt het volgende week.

 9. Ik heb ook die mail gekregen, morgen ga ik met me ouders shoppen en kijken of ik hem ergens anders kan kopen. En als ik hem heb gevonden ga ik die van Dixons annuleren.