De Sims 3 Exotisch Eiland leveringsproblemen bij Dixons?

75

Verschillende Simsfans berichten ons dat ze nog geen bevestigingsmail van de Dixons hebben ontvangen dat De Sims 3 Exotisch Eiland is verstuurd. Normaal gesproken is de Dixons altijd vrij vroeg met het bezorgen van pre-orders, maar jammer genoeg lijkt deze release een uitzondering te vormen. We hebben gisteren van Dixons door gekregen dat ze verwachten op de releasedatum te kunnen bezorgen. Helaas vermoeden we doordat een aantal mensen geen e-mail heeft ontvangen dat De Sims 3 Exotisch Eiland is verzonden dat er blijkbaar leveringsproblemen zijn. We houden jullie op de hoogte als we hierover meer te weten komen.

Update: dezelfde problemen doen zich ook voor MyCom.
Update 2: Inmiddels staat er op de site van MyCom dat de pakketbezorgers staken.

Update 3: Robin heeft in de reacties op dit nieuwsbericht laten weten dat het waarschijnlijk niets heeft te maken met de staking van Post NL maar met onvoldoende voorraad (of zelfs helemaal geen voorraad van de LE). Het is nog onbekend wanneer De Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition bezorgd zal worden.

Update 4: Op FB heeft iemand laten weten dat Dixons De Sims 3 Exotisch Eiland LE op 2 juli binnen zal krijgen.

Update 5: Waarschijnlijk zullen Dixons en MyCom 1 juli weer voorraad krijgen. Mensen die besteld hebben zullen dan ook waarschijnlijk De Sims 3 Exotisch Eiland (LE) 2 of 3 juli ontvangen.

Update 6: Inmiddels heeft Dixons de volgende e-mail verstuurd naar de mensen die hebben besteld:

Geachte klant,

U heeft onlangs bij ons een bestelling geplaatst voor de Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition. Door de enorm grote vraag naar dit product zijn wij niet in staat geweest om aan deze vraag te voldoen. Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition zal daarom pas in de loop van volgende week bij u worden afgeleverd.

Wij kunnen begrijpen dat u niet kunt/wilt wachten op uw bestelling. U heeft dan ook de mogelijkheid uw bestelling te annuleren. Wenst u uw bestelling te annuleren? Dan zien wij graag een e-mail retour met uw ordernummer. Na annulering ontvangt u uw aankoopbedrag binnen 48 uur retour op uw rekening.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Deel dit bericht

75 reacties

  1. Ik heb vandaag een mailtje gehad van MyCom, ze verwachten dat ze Exotisch Eiland 4 juli weer binnenkrijgen (de leverancier had de levering wederom uitgesteld).

    Dus nog maar even wachten…

  2. Pinguïntech op

    Dat zou jammer zijn zeg, dan wordt het wel erg laat. Ik snap niet waarom Dixons en MyCom dan de enige zijn met problemen. Voor zover ik weer leveren de meeste andere webwinkels wel gewoon op tijd.

  3. Nerdjuice91 op

    ik heb ‘m ook voor de release date al besteld. tot op heden nog niks ontvangen. maar niet bij dixons of mycom besteld. er stond op de site inderdaad dat het door de stakingen komt, maar dat zou vandaag ‘zo goed als bijgewerkt’ zijn. ik hoop dat ik ‘m morgen mag ontvangen 🙂

  4. Mailtje van Mycom!
    In het mailtje staat dat de leverancier de bezorging van de LE heeft uitgesteld..
    Het komt nu binnen in het magazijn op 5 juli… (Vrijdag dus)
    Hier heb je de Email;

    Geachte heer, mevrouw,

    Bedankt voor uw e-mail.

    Wij hebben het door u bestelde product op het moment niet voorradig in ons centrale magazijn. Wij verwachten het product op 05-07 weer binnen te krijgen ( onze leverancier heeft de levering wederom uitgesteld ), zodra het product weer op voorraad is wordt deze naar u verzonden.

    Indien u wenst kan ik deze order voor u annuleren, de door u betaalde aankoopsom wordt dan automatisch gecrediteerd.

    Indien u wenst kan ik deze order voor u annuleren, de door u betaalde aankoopsom wordt dan automatisch gecrediteerd.

    Excuus voor het ongemak.

    Naam weggehaald.. Mara het was

  5. Dat is slecht nieuws over MyCom zeg 🙁 Dan wordt het wel erg laat.
    Maar fijn om te horen dat iemand al een mailtje heeft ontvangen van Dixons. Zelf heb ik jammer genoeg nog niets gehoord van Dixons, dus ik hoop dat ik mijn LE morgen krijg.

  6. Ja dat is inderdaad slecht..
    Maar wat is er iets raar met die post van mij.. 😉
    Sorry daarvoor!
    Ik ga m’n moeder maar eens heel lief aankijken of ze hem wil annuleren en dat ik hem dan bij de Bart Smit ga halen! 😀