EA kondigt De Sims 4 aan

13

Het is nu officieel: vandaag wordt De Sims 4 aangekondigd. Hieronder volgt het eerste persbericht, maar meer informatie zal ongetwijfeld vandaag nog volgen.

Maxis Unveils The Sims 4

Today we are revealing to our top fans the fact that The Sims™ 4 is coming to PC and Mac in 2014.

The Sims franchise is fueled by the passion and creativity of its millions of fans around the world. Their continued devotion to the franchise ignites the fire of creativity of the team at The Sims Studio, driving them to continually improve and innovate on one of the world’s most successful simulation game that has sold more than 150 million copies worldwide.

More information will be revealed later today here on The Beat, so stay tuned.

Share your excitement for the game on Twitter with the hashtag #TheSims4.

Deel dit bericht

13 reacties

  1. De kans is inderdaad niet zo groot dat er daarna nog een uitbreiding zal komen. Het kan natuurlijk wel dat er bijvoorbeeld in het begin van 2014 nog een uitbreiding komt en later in het jaar De Sims 4, maar ik denk het eerlijk gezegd niet. Ben benieuwd wanner in 2014 De Sims 4 uit zal komen.

  2. Libby (SimLibby) op

    Nefje, wat ik me nu afvraag. Wat betekent dit voor De Sims 3? Op het moment dat De Sims 4 uitkomt, of misschien zelfs nu al nu De Sims 4 volop in ontwikkeling, worden er dan nog bugs e.d. voor De Sims 3 opgelost door EA? Zoveel spelers lopen warm voor 4 maar ik ben nog lang niet klaar met 3. Zou wel fijn zijn als dat nog wordt geperfectioneerd. Want er zitten nog steeds best veel fouten in het spel en fouten veroorzaakt omdat uitbreidingen min of meer met elkaar conflicteren.

  3. Ik ben het eens met Libby, ik sta nog niet echt te popelen dat de sims 4 uitkomt! eigenlijk vind ik het nog wat te vroeg met zo veel uitbreidingen in de aantocht voor de sims 3.

  4. kyta1702 op

    Ben erg benieuwt naar De Sims 4, jammer dat we daar nog zeker een jaar op moeten wachten. Online ?.. Ben daar ook erg benieuwt naar hoe dat er uit gaat zien, maar goed igg dat je toch ook off-line kan spelen.

  5. boterkoekje447 op

    Dat heb je bijna alle uitbreidingen, denk je dat je het goed voor elkaar hebt, komt de sims 4…. Moet je die ook weer kopen (Klinkt raar maar ik MOET hem dan hebben) ………. Eigenlijk vind ik het gewoon jammer..

  6. Die drang van dat moeten heb ik alleen als ik al begonnen ben met het kopen van een reeks. Dus een nieuwe reeks kan ik inmiddels wel laten liggen. Zelfs met De Sims 3 is die drang erg aan het slijten. Ik heb het sindsdien een stuk rustiger, haha.

    Hoi Marii. Hoop dat alles goed met je gaat.