EA kondigt De Sims 4 aan

13

Het is nu officieel: vandaag wordt De Sims 4 aangekondigd. Hieronder volgt het eerste persbericht, maar meer informatie zal ongetwijfeld vandaag nog volgen.

Maxis Unveils The Sims 4

Today we are revealing to our top fans the fact that The Sims™ 4 is coming to PC and Mac in 2014.

The Sims franchise is fueled by the passion and creativity of its millions of fans around the world. Their continued devotion to the franchise ignites the fire of creativity of the team at The Sims Studio, driving them to continually improve and innovate on one of the world’s most successful simulation game that has sold more than 150 million copies worldwide.

More information will be revealed later today here on The Beat, so stay tuned.

Share your excitement for the game on Twitter with the hashtag #TheSims4.

Deel dit bericht

13 reacties

  1. Ik neem aan dat ze zich nog wel even op De Sims 3 blijven richten omdat er nog uitbreidingen op komst zijn. Maar nadat de laatste uitbreiding is verschenen zullen ze denk ik hun aandacht volledig verplaatsen naar De Sims 4. Kijk bijvoorbeeld naar De Sims Middeleeuwen: eerst waren ze goed bezig met patches uitbrengen, maar nadat het eerste avonturenpakket uit was gebracht is de ondersteuning eigenlijk gestopt. Er is geloof ik nog steeds een probleem met Windows 8 en dat is wel jammer. Een SimGuru gaf daarnaast aan dat we waarschijnlijk pas weer een patch kunnen verwachten voor De Sims 3 vlak voor de release van Exotisch Eiland. Dus ja, je kan je al afvragen of de ondersteuning niet nu al wat beter kan. Bepaalde dingen hebben ze wel opgelost, maar het is bijvoorbeeld erg jammer dat het beroep stylist nog steeds problemen heeft.