De Sims woordenboek (The Sims dictionary)

2

We waren al een tijdje bezig met een woordenboek voor veel voorkomende begrippen in De Sims in meerdere talen. Dat kan bijvoorbeeld van pas komen bij grote evenementen met veel internationale fansites. Het idee is dat je dit als aanvulling/ondersteuning bij een vertaling door een vertaalmachine kan gebruiken. Aangezien er vandaag een grote aankondiging zal worden gedaan (die vermoedelijk over De Sims 4 zal gaan), leek het ons handig om wat we tot nu toe hebben alvast online te zetten. Veel Russische vertalingen ontbreken nog, maar daar werken we nog aan. Mochten er nog bepaalde begrippen ontbreken, dan kan je dat in een reactie op dit nieuwsbericht laten weten. Dan zullen we kijken of we dat nog kunnen toevoegen.

We zullen daarnaast natuurlijk op de homepage de laatste nieuwtjes over deze aankondiging bijhouden. Het zal waarschijnlijk nog een paar uren duren voordat het eerste nieuws naar buiten komt.

The Sims dictionary

Deel dit bericht

2 reacties

  1. Big Mama op

    Ik wilde toch even laten weten dat ik dit ontzettend handig vind.
    Zeker op een dag als vandaag zal dit echt van pas komen en geraadpleegt worden, dankjewel hiervoor.