Online spelen in De Sims 4?

5

Zoals we al eerder hadden gepost zal er morgen een grote aankondiging zijn. Er gaan sterke geruchten rond dat we dan de eerste informatie zullen krijgen over De Sims 4.

EA Rusland heeft twee tweets geplaatst die vermoedelijk gaan over de aankondiging.

Хотите чего-то нового? На следующей неделе жизнь Симмеров поменяется 😉

А вы любите играть онлайн со своими друзьями? 😉

Een vertaling met een vertaalmachine levert het volgende op:

Want something new? The following week, life will change simmer;)
Do you like to play online with your friends? 😉

Als de laatste tweet inderdaad betrekking heeft op De Sims 4, dan lijkt het erop dat er een grote kans aanwezig is dat we straks ook online kunnen spelen met De Sims 4. Ongetwijfeld zullen we hier meer over gaan horen tijdens de aankondiging morgen als het echt waar is.

Deel dit bericht

5 reacties

  1. Redhead0966 op

    Dan word dat dus niks voor mij aangezien ik nu al offline moet spelen om zonder veel problemen te spelen.
    Moet je straks weer computers gaan aanpassen om soepel te kunnen spelen, en leuk als je internetverbinding uitvalt tijdens spelen. Ik kan me geen voorstelling maken wat sims4 zou moeten worden ten opzichte van sims 3 behalve online gebeuren waar volgens mij niet iedereen opzit te wachten.

  2. Ik denk inderdaad niet dat De Sims 4 een permanente internetverbindingen nodig zal hebben, maar dat ze eerder optionele online-activiteiten bedoelen zoals bijvoorbeeld SimPort bij De Sims 3 Showtime. Als ze echt een online spel gaan maken zoals The Sims Online, dan kunnen ze beter een apart spel daarvoor maken denk ik. Maar ik vraag me af of ze echt zoiets op het oog zullen hebben met ‘online spelen met je vrienden’ aangezien The Sims Online blijkbaar nooit het succes is geworden wat ze verwacht hadden.

  3. Pinguïntech op

    Er is geen tijd aangegeven, maar vermoedelijk pas rond 15:00 of ergens in de avond. We zullen morgen natuurlijk alles op de homepage bijhouden over de aankondiging zodat jullie niets hoeven te missen. 🙂