De Sims 3 Studententijd preview

0

De Spaanse Gamesite OnGames heeft een artikel geschreven over De Sims 3 Studententijd. Het is dan wel in het Spaans, maar via google translate kan je een globale indruk krijgen van wat er staat. Zo staat er onder meer dat je Sims nu zullen worden bediend door serveersters als ze wat gaan eten of drinken in een bar of restaurant en dat er een nieuwe manier waarop je Sims dood kunnen gaan is toegevoegd. Als ze de nieuwe frisdrankmachine proberen te kantelen, dan kunnen ze er per ongeluk onder terecht komen en sterven.

Je gaat uit naar bars, en de uitbreiding voorzien van nieuwe zonne-energie gastvrijheid waar obers u van dienst zijn, zoals in De Sims 2. In deze nieuwe pand kunnen organiseren feesten waar je weet hoe je begint, maar hoe je terecht komt. Wie zegt dat je niet uiteindelijk loopt naakt door de campus … of dood onder een automaat! Ja, EA heeft bevestigd dat er nieuwe manieren om te sterven, zoals zo bizar, dus let op hoe u de machine gebruiken voor snacks.

Via Rincón del Simmer en SimsVIP.

Deel dit bericht