Nieuwe zwembad update voor The Sims FreePlay

119
Spring in het Diepe met Nieuwe Update The Sims FreePlay

The Sims FreePlay biedt nieuwe functies waar Sims fans van zullen gaan houden. Zo krijgen spelers de mogelijkheid om op 1.200 manieren hun droomhuis en omgeving aan te passen. Spelers van The Sims FreePlay krijgen eindeloze mogelijkheden en kunnen met 20 verschillende Sims spelen met behulp van velen verschillende in -game opties.

The Sims FreePlay groeit met elke update en geeft de fans niet alleen de mogelijkheid om te kunnen kiezen tussen banen en huizen, maar geeft spelers ook de mogelijkheid om te kiezen tussen alle ups en downs van het leven. Spelers kunnen hun Sims leren om van een mede Sim te houden of om een Sim te haten, de hele nacht te feesten, of zelfs hun eigen kinderen op te voeden.

Elke keuze, groot of klein, is afhankelijk van de speler in The Sims FreePlay. De laatste update geeft de fans op level 20 de mogelijkheid om zwembaden te bouwen en nieuwe accessoires als glijbanen, opblaasstoelen en volleybalnetten uit te proberen.

FUNCTIES:

 • Tuin Accessoires – Richt jouw tuin in met gloednieuwe planten, meubilair en decoraties.
 • Zwemkleding – Bezoek de kledingwinkel om jouw Sims cool te kleden met zwemkleding.
 • Hobbyduiken – Bouw een zwembad in jouw stad en verdien grote beloningen met duikcompetities

The Sims FreePlay is nu GRATIS verkrijgbaar in de Itunes App Store NL, Itunes App Store BE en Google Play*. Ga naar EA YouTube om de nieuwste trailer van The Sims Freeplay te bekijken. Houd ons in de gaten voor meer updates van The Sims FreePlay deze aankomende maanden.

*Voor draadloze verbindingen kunnen tarieven gelden.

Deel dit bericht

119 reacties

 1. Hallo.

  Ik heb een vraag
  Wanneer komt er zwemkleding beschikbaar voor de sims?
  Ik weet inmiddels dat er voor elke leeftijd andere zwemkleding is maar als ik in mijn kleding winkel kijk staat er geen zwemkleding icoontje. Moet de missie in de zwemstemming voltooid zijn voordat er zwemkleding te koop is?

  Alvast bedankt

  Chantalle

 2. ja ik heb een vraag want ik heb dus nu als missie het zwemcentrum bouwen en dat koste wel 150.000 en nu heb ik dat eindelijk bij elkaar en nu kost het opeens 200.000!! Hoe kan dit? Want ik word er een beetje moe van.

 3. Ik zou graag willen weten of je een zwembad ook op het balkon op het dak kan bouwen? Want dat had ik ooit gezien alleen het lukt me niet. Als dit mogelijk is wilt 1 van jullie zeggen hoe ik dit moet doen?