Instellingen voor levensduur van Sims zijn er niet meer

4

Het probleem
Met patch 1.22 zijn er onder meer instellingen toegevoegd waardoor je de levensduur per leeftijdscategorie kan aanpassen. Het schijnt echter dat het kan voorkomen dat deze instellingen niet aanwezig zijn als je De Sims 3 (met uitbreidingen) opnieuw installeert door alles door het startprogramma te laten bijwerken of door na het installeren van De Sims 3 meteen patch 1.38 uit te voeren. De cumulatieve patch 1.38 behoort alle voorgaande updates te hebben, dus ook de nieuwe dingen uit patch 1.22. In het verleden is echter al eens gebleken dat dit niet altijd het geval is. We vermoeden dat dit weer het geval is bij patch 1.38.

De oplossing
Het probleem kan voorlopig worden opgelost door alle patches vanaf patch 1.22 apart uit te voeren (dus patch 1.22, 1.24, 1.26, 1.29, 1.31, 1.33, 1.34, 1.36 en dan 1.38). Deze patches kan je op de volgende pagina vinden: Patches voor De Sims 3. Het kan zo zijn dat er een paar overgeslagen kunnen worden, maar daarover is op het moment nog te weinig bekend. Je kan natuurlijk na elke patch die je hebt geïnstalleerd controleren of de instellingen voor de levensduur aanwezig zijn en pas daarna weer verder gaan.

Als je ook last hebt van dit probleem, laat dan op dit nieuwsbericht of op ons forum een reactie achter.


(het probleem: bovenstaande instellingen zijn niet meer aanwezig hoewel de recentste patch en alle uitbreidingen zijn geïnstalleerd)

Deel dit bericht

4 reacties

 1. Ik heb nog geen week geleden De Sims 3 en uitbreidingen geherinstalleerd. Na het installeren van De Sims 3 heb ik eerst handmatig patch 1.38 uitgevoerd en toen pas de uitbreidingen geherinstalleerd. Ik heb het zojuist even gecheckt en ik heb deze instellingen (gelukkig) nog steeds.

  Ik weet niet of dit iets uitmaakt: ook al heb ik al de uitbreidingen en accessoirespakketten, ik heb ze niet allemaal geherinstalleerd om ruimte te maken voor Bovennatuurlijk. Als ik afga op je bericht zal dit denk ik niets uitmaken, het gaat om de patch.

  Ik vraag me wel af waar dit dan aan ligt, dat het bij mij wel allemaal werkt en bij iemand anders kennelijk niet.

 2. Ja, ik vind het ook vreemd om te horen. Je zou verwachten dat dit probleem dan veel breder bekend is. Maar eerst De Sims 3 en dan patch 1.38 installeren werkte bij haar niet. Vervolgens heeft ze dus eerst patch 1.22 uitgevoerd gevolgd door de andere patches, en nu werkt het wel. Je zou bijna gaan denken dat ze ondertussen ‘stiekem’ patch 1.38 vervangen hebben. Maar goed, hopelijk hebben zo min mogelijk mensen hiervan last, want het maakt het herinstalleren een stuk lastiger.

 3. akunstde koning op

  goede middag ik heb een band van de sims 3 gekocht exotich eiland maar hij zegt steeds dat er een verkeerde code wordt ingevoerd kunt uw mij daar uitleg van geven hartelijk bedankt

 4. Joke Vermanen op

  Inmiddels is het 20 okt 2020 en ja ik heb dit probleem ook.
  Zonder problemen de volledige installatie kunnen doen op windows XP en later windows 7.
  Maar nu een nieuwe pc met windows 10 en hoppa!
  Eerst nog de laatste patches geïnstalleerd tot en met 1.67 maar het mocht echt niet baten.
  Gelukkig is er jullie post nog en ga ik dus maar even opnieuw beginnen en tussentijds patchen.