De Sims 3 Store: 1.000 gratis SimPoints

41

Op dit moment kan je 1.000 gratis SimPoints verzilveren voor De Sims 3 Store. Dit kan je doen via je “Mijn Store-account” (thesims3.com >> Store >> Mijn Store-account) of via “Mijn pagina” en dan onder je avatar. Nadat je op de knop hebt gedrukt om de simpoints te verzilveren zal je bepaalde voorwaarden moeten aanvaarden en daarna zullen de punten erbij geschreven zijn. Het is niet zeker of dit een tijdelijke actie is of niet en het schijnt ook niet voor iedereen te werken, dus we raden iedereen aan om dit zo snel mogelijk te proberen nu het nog kan! Mocht je niet meteen de knop zien, probeer dan eens opnieuw in te loggen. Je schijnt daarnaast ook alleen de 1000 simpoints te kunnen verzilveren als er al spellen geregistreerd waren op dat account.


Met dank aan het topic van smoesie en de lieve mensen die via ‘mijn pagina’ gemeld hebben dat je SimPoints kan verzilveren op ‘Mijn pagina’.

Deel dit bericht

41 reacties

  1. Pinguïntech op

    Er is geen code, maar veel mensen zagen ineens een oranje knop met “Verzilver je GRATIS SimPoints” bij hun Store-account. Als je daarop klikte, dan kreeg je 1.000 gratis SimPoints. Niet iedereen kreeg echter deze knop te zien. Voornamelijk nieuwe accounts waarbij nog geen spel geregistreerd was, maar ook een aantal mensen die wel al spellen hadden geregistreerd zagen geen knop. Dus je zou zelf even moeten kijken of je bij je Store-account de oranje knop ziet.

  2. Pinguïntech op

    Ja, zoals je op de afbeelding in het nieuwsbericht kan zien verscheen er bij sommige mensen een grote oranje knop. Als je die nu niet meer ziet betekent dat dat de actie al voorbij is of dat je jammer genoeg pech hebt en geen extra SimPoints kan krijgen. Niet iedereen zag namelijk de knop en het is nog steeds onduidelijk wie precies de knop kon zien en wie niet. Er valt in ieder geval niets aan te doen aangezien dit een ‘extraatje’ was en niets iets is waar iedereen recht op heeft of zou moeten hebben.