Binnenkort nieuwe wereld: Lucky Palms

8


Binnenkort komt er een nieuwe wereld naar de Sims 3 Store: Lucky Palms. Er zullen twee verschillende versies van deze wereld verschijnen. De eerste versie bevat Lucky Palms en de wensput. Daarnaast zal er nog een meer uitgebreidere versie verschijnen met Lucky Palms, de wensput en Het Klinkende Simdollar Casino. De prijs van Lucky Palms zal ongeveer hetzelfde zijn als die van andere werelden in De Sims 3 Store en bij de release zal Lucky Palms ook tijdelijk in prijs zijn verlaagd.

Lucky Palms is niet alleen een nieuwe wereld voor je Sims om te ontdekken en in te wonen, maar je krijgt ook een aantal nieuwe outfits voor je Sims, nieuwe voorwerpen, planten, bomen en een wensput. Je Sims kunnen vissen in de wensput en ook vijf verschillende wensen uitbrengen: liefde, rijkdom, macht, geluk, en kinderen. Als ze bijvoorbeeld om liefde wensen, dan kan er een kikker verschijnen die afhankelijk van de geaardheid van je Sim in een prinses of prins kan veranderen zodra je Sim de kikker kust. Wensen je Sims meer macht, dan zullen ze als ze een baan hebben misschien promotie maken of een carrièreboost krijgen. Ook heb je kans dat er tijdens een wens elfjes verschijnen die zullen helpen om de wens van je Sim wel of niet in vervulling te laten gaan. De wensput kan alleen door tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen worden gebruikt. Tieners kunnen echter geen kinderen wensen.

Ook zijn er natuurlijk vele families aanwezig in Lucky Palms waaronder de familie Dromer die ook al eerder in Droomzicht van De Sims 2 voor kwam.

Voor meer informatie over Lucky Palms kan je de herhaling van de live videochat over Lucky Palms bekijken op deze pagina. In deze chat is onder meer bevestigd dat er een speciaal effect zal verschijnen als de wensput en welvaartsboom op dezelfde kavel staan zoals we ook al in een eerder nieuwsbericht hebben geschreven.

Deel dit bericht

8 reacties

  1. Het lijkt echt op zon vakantie wereld ofzo waar alles in de relax mode is! haha waarschijnlijk te veel simpoints voor mij! maar ben zeker benieuwd naar alle reviews erover.

  2. Ja, zo’n gevoel heb ik ook wel bij deze wereld. Het komt dus precies goed uit in de zomer. 😛 Ik vind het in ieder geval wel een leuke wereld. Vooral de bistro en wensput zien er erg mooi uit. 🙂

  3. Ja, er zitten zeker leuke dingen in en de wereld ziet er ontzettend mooi uit. Ik heb echter ook de SimPoints niet, maar ik hoop dat het niet lang meer duurt totdat mijn Sims er in kunnen wonen. 🙂 Ik las ergens dat ze binnenkort ook SimPoints-kaarten gaan verkopen in – geloof ik – Australië, dus wellicht gaan ze ook de Europese landen uitbreiden waar ze SimPoints kaarten verkopen. Dat zou wel handig zijn voor de mensen die de huidige methoden niet helemaal zien zitten.