Katy Perry Pakt Uit is nu verkrijgbaar

0

EA LANCEERT De Sims 3 Katy Perry Pakt uit
Maak de levens van je Sims zoeter met een vleugje Katy Perry

SCHIPHOL-RIJK 7 juni – Zet je tanden in het lekkerste accessoirespakket tot nu toe! Het Maxis-label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigde vandaag aan dat De Sims™ 3 Katy Perry Pakt uit* vanaf nu overal te koop is in Nederland. Deze heerlijke titel bevat meer spullen dan normale accessoirespakketten, zodat spelers De Sims 3 op nog meer creatieve en unieke manieren kunnen spelen. Dankzij het uitgebreide scala aan materiaal, zoals decoraties, meubels, kleding en kapsels, kunnen spelers een vleugje Katy Perry aan de buurten en steden van hun Sims toevoegen. Het is zelfs mogelijk om de hele wereld om te toveren tot een mierzoet luilekkerland. Dit accessoirespakket bevat drie gloednieuwe kant-en-klare locaties, plus een speciale opname van de grote hit ‘Last Friday Night (T.G.I.F.)’ van Katy Perry in het Simlish, de taal uit De Sims.

“In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit ontvang je al mijn favoriete spullen van de California Dreams Tournee samen in één accessoirespakket! Je kunt je net zo vaak omkleden als ik tijdens mijn optredens heb gedaan,” aldus Katy Perry. “Alle rekwisieten zijn zo grappig en leuk; je kunt er je hele wereld mee omtoveren tot een virtueel Candyfornia™!”

In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit hebben spelers volledige toegang tot de virtuele stijl van Katy’s Candyfornia™, met nieuwe locaties en nog meer kleding en voorwerpen. Van enorme snoeprekwisieten tot meubels in woestijnstijl, zoals een bananasplitbank en een cupcakestoel, De Sims 3 Katy Perry Pakt uit levert een unieke ervaring in de karakteristieke stijl van Katy Perry.

Bovendien is er een collectie van zoete en pittige pakjes en kapsels van Katy Perry aan de game toegevoegd, zodat spelers hun Sims nog gevarieerder kunnen kleden. We lichten nog maar een tipje van de sluier op als we je vertellen dat je snoeperige pakjes, cupcake-wikkeltops en jurkjes met pepermuntmotief mag verwachten in dit accessoirespakket.

Spelers kunnen ook drie nieuwe locaties verkennen, die al helemaal af zijn en heel eenvoudig in de steden van de Sims kunnen worden geplaatst. Sims kunnen heerlijk verkoeling zoeken in het Natuurlijke Pattybad, het nieuwe zoete openbare zwembad, of lekker van de buitenlucht genieten in het Bonbon Gazon Park. Je Sims kunnen een prachtige dag in de zon gezellig afsluiten in de Plezierige Taarthal, dé ontmoetingsplek van de stad.

De Sims 3 Katy Perry Pakt uit heeft een pegi rating van 12+ en is op dit moment online en in Nederland in de winkel verkrijgbaar. Bekijk de officiële website op http://www.desims.nl/katyperry, geef aan dat je ons leuk vindt op Facebook of volg ons via Twitter.

Deel dit bericht